Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Excavatoarele Terex

Robustete. Precizie. Eficientă

16.03.2010
Robustete. Precizie. Eficientă
Powertek Company, reprezentatul Terex în România, pune la dispozitia clientilor săi echipamente versatile, o retea profesionistă de service ce acoperă cu promptitudine toată tara, precum si consultantă financiară personalizată. Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase în întreaga lume, creează întotdeauna valoare, iar Powertek Company aduce această valoare în România.

Excavatoarele pe roti de la Terex se fac remarcate prin precizia componentelor hidraulice, motoarele puternice si eficiente, stabilitatea si forta mare de excavare si flexibilitate în orice conditii. Aceste utilaje se evidentiază prin rentabilitate, operare eficientă, silentioasă si intervale de service lungi.

Cu seria de excavatoare pe roti între 7 si 24 tone, Terex oferă o gamă deosebit de robustă si performantă cu avantaje decisive în utilizare. Acestea sunt independente în parcurgerea de mari distante, iar designul compact le face ideale chiar si pentru cele mai înguste spatii. Sunt puternice si fiabile, producătorul Terex fiind unul dintre jucătorii de top pe acest segment. Excavatoarele sale pe roti conving printr-un raport foarte bun utilitate/costuri. Tehnologia lor modernă permite un potential de randament remarcabil.  Cabina confortabilă oferă un loc de muncă fără stres, iar structura acesteia permite un service usor, reducându-se astfel costurile de întretinere la minim. Cabina din otel are o vizibilitate completă, este prevăzută cu elemente de afisaj, control si operare ergonomice si sistematizate, grilaj de protectie a plafonului cu FOPS (optiune), suprafete mari ale geamului, scară sigură si lată, spatiu generos în zona picioarelor, compartiment de depozitare si scaun tip confort. Sistemul de comandă se actionează electromagnetic printr-un comutator de pe joystick-ul din dreapta, element important pentru o actionare simplă si neobositoare.

Motorizare puternică
Motoarele utilizate de Terex dispun de o constantă exemplară în rulaj. Acestea sunt puternice si în acelasi timp, economice. Dispun de fortă mare de antrenare. Motorul oferă intervale lungi de întretinere, ceea ce duce la scăderea costurilor de exploatare. Motoarele Diesel testate garantează o durată îndelungată de serviciu. Datorită cabinei rabatabile, componentele hidraulice aflate sub placa de bază, cum ar fi supapa de frână, acumulatorul hidraulic si electrovalvele sunt usor accesibile. Utilajul poate fi alimentat foarte bine în stationare cu o pompă electrică de alimentare. Un rezervor voluminos de carburant si un consum redus permit aplicatii de lucru îndelungate fără realimentare.

Excavatoarele pe roti Terex se pot deplasa cu usurintă oriunde si în plus dau randament maxim chiar si în conditii de lucru dificile. O caracteristică importantă o constituie mecanismul de rulare hidrostatic, care functionează complet independent de echipamentul hidraulic de lucru. Acesta este alimentat de o pompă hidraulică proprie, reglabilă si asigură o acceleratie rapidă, deplasări rapide între santiere si consum de carburant foarte redus. Prin sistemul hidrostatic închis, mecanismul de rulare lucrează la decelerare ca un sistem de frânare fără uzură.
Noile versiuni ale modelelor TW160SR si TW180SR au un gabarit redus la raza de întoarcere. Sunt excavatoare ideale pentru aplicatii în interiorul orasului, fiind printre cele mai fiabile de pe piată. Versiunile SR (short radius- rază redusă) a acestor modele de excavatoare sunt echipate cu LINDE Hydraulik, cel mai bun producător de hidraulică.  

Paletă multiplă de echipamente Terex oferă o diversitate de echipamente de lucru. La toate modelele se pot amplasa tije prelungite pentru cupe, pentru a obtine o adâncime de săpare si o rază de actiune mai mari.
Structura clară si constructia solidă a sistemului hidraulic garantează o disponibilitate ridicată si o operare simplă. Printre avantajele acestui sistem se numără: functiile comandate simultan si independent; functiile individuale armonizate; comanda fină a tuturor functiilor la orice turatie a motorului, independent de sarcină; productivitatea ridicată. Echipamentul hidraulic Load Sensing se remarcă prin dozarea exactă a uleiului hidraulic si implicit, printr-o eficientă ridicată; reducând consumul de carburant.
Gama largă de echipamente creste diversitatea operatiunilor posibile si rentabilitatea. Datorită sistemului de cuplare mecanic rapid (optional), înregistrat ca patent, schimbarea echipamentelor de lucru se realizează în cel mai scurt timp.

 

Model

Greutate de operare (t)

Motor (CP)-TIER 3

Adâncime maximă

de săpare (mm)

TW70

6,8

67

3.600

TW85

8,4

91

4.100

TW110

10,99

102

4.315

TW140

13,8-15,7

111

5.510

TW150

15,3-17

127

5.700

TW160

16-16,5

141

5.700

TW160SR

15-16,5

102

6.500

TW170

17,1-17,8

141

5.700

TW180SR

17,5-21

129

6.300

TW190

18,9-20,8

156

6.710

TW240

21,9-24,4

168

6.670


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI