Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Compactorul multifunctional de la Bomag, câstigător al Premiilor iF va străluci la Bauma 2010

14.04.2010
 Compactorul multifunctional de la Bomag, câstigător al Premiilor iF va străluci la Bauma 2010
Bomag a primit din nou un premiu în cadrul galei premiilor iF Product Design. În 2008 cilindrul compactor în tandem BW 154 AP de 7 tone si compactorul de deseuri au câstigat votul juriului de înalt calibru în domeniu. În acest an este rândul noului compactor multifunctional articulat, care va fi una dintre vedetele Bomag la expozitia Bauma 2010 din Munchen în cadrul standului Fayat, F1009 din zona exterioară 4. Premiul aduce recunoastere nu numai designului, realizat în colaborare cu renumiti specialisti, ci si a măiestriei executiei, calitatătii si functionalitătii, dar si caracterul inovator, ergonomia si compatibilitatea cu mediul înconjurător.
Premiile iF product Design  reprezintă de mai mult de 50 de ani una dintre cele mai cunoscute competitii de la nivel mondial.

Excavatoare noi de la Kubota
Noile modele U48-4 de 4 tone si U55-4 de 5 tone Kubota produse în fabrica din Hirakata din Japonia fac parte dintr-o nouă generatie de excavatoare compacte.
Aceste excavatoare sunt dotate cu motoare diesel cu injectie Kubota (DI) si un sistem hidraulic de determinare a greutătii,  care oferă performante de lucru, eficientă si o deplasare lină.
Alte schimbări comparativ cu modelele anterioare includ cabinele "deluxe" cu scaune cu suspensie totală si un spatiu mai larg de acces. Echipamentele sunt oferite în varianta standard cu un circuit hidraulic auxiliar pentru accesorii, iar ca optiune posibilitatea de a avea două circuite auxiliare.
Cei de la Kubota au declarat că modele U48-4 si U55-4 au fost create pentru ca operatiunile de service să se poată realiza cu mai multă usurintă. La motor se poate ajunge de pe partea laterală, unde există capote de deschidere mari iar valvele de control sunt pozitionate pe partea cu mâna dreaptă.


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI