Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
BAUMA 2010

Noile echipamente Tabe

14.04.2010
Marcella Drăgan
 Noile echipamente Tabe
La târgul international de la Bauma, TABE, unul dintre cei mai importanti producători  europeni de ciocane hidraulice va expune pe o suprafată de 134 de mp, la standul N908/1, aflat în hala numărul 8, o gamă întreagă de echipamente si accesorii destinate activitătilor de demolare. În centrul atentiei se va afla noul model de ciocan hidraulic.
AGB-40, un nou sistem de cuplare rapidă si o nouă cupă concasoare, vor fi prezentate în premieră la nivel international la evenimentul de la München.

TABE AGB-40 -noul ciocanhidraulic din gamaheavy duty
Seria lansărilor de anvergură a ciocanelor din gama heavy duty a debutat în 2009 cu ocazia Intermat si va continua anul acesta la Bauma, cu lansarea modelului AGB-40.

La Intermat 2009 Tabe a expus modelele din gama heavy duty AGB 15 si AGB 18. Acestea se caracterizează printr-un nivel ridicat al productivitătii, extrem de importantă pentru obtinerea acestor rezultate fiind si tehnica avansată aplicată pentru producerea lor.
Modelul AGB 15 cântăreste 1.470 kg si este potrivit pentru utilajele de carieră, cu sarcini cuprinse între 19 si 25 tone. Echipamentul de top al gamei AGB 18, cu o greutate de 1.850 kg este produs pentru utilajele grele, între 24 si 28 tone.Ca toate modelele din această gamă, aceste ciocane detin un sistem exclusiv de cuplare Tabe care elimină bara de directie, prevenind astfel riscul ruperii sau al spargerii acesteia. Mai mult, cele mai noi modele si alte sisteme avansate Tabe, sunt produse pentru a garanta functionalitatea si adaptabilitatea într-o varietate mare de situatii.

Producătorul spaniol a realizat o serie de teste în colaborare cu Institutul de Tehnologie Aragón (ITA), pentru a verifica gama de utilaje grele a companiei. Modelul AGB-40 este unul dintre cele mai asteptate, fiind primul testat de către specialistii ITA.
Institutul Aragon beneficiază de conditii optime pentru a testa echipamente de până la 6,6 m înăltime, având capacitatea de a efectua teste si pe modelele mai mari, precum  AGB-60.

Modelul  AGB-40 se poate utiliza pe utilaje cu o capacitate între 45 si 70 tone si are o greutate operatională de 4.850 kg, fiind adesea folosit în cariere si mine sau în actiuni de demolare.
Un alt produs inovator pe care vizitatorii de la Bauma îl vor putea vedea la standul producătorului spaniol Tabe este sistemul de prindere rapidă. Acesta are menirea de a facilita munca operatorului, permitând prinderea unei multitudini de atasamente, cu conditia ca acestea să fie compatibile în ceea ce priveste tonajul, prin intermediul unui singur cârlig.

Compatibilitatea de mărime dintre excavator si cârlig este verificată. Carcasa boltului oscilant al bratului si tija conectoare sunt curătate înainte de montarea cârligului.
Acesta este plasat între cele două elemente, pivotii cu care acesta este livrat sunt introdusi în bara de ridicare, iar tija conectoare este miscată astfel încât pivotul acesteia să poată fi inserat. În final, pivotii de sigurantă sunt montati pe bolt.

Tabe oferă un număr mare de modele care să poată fi adaptate la diferitele dimensiuni ale excavatorului.
Urmând lansarea din Spania, cupa concasoare Tabe va fi prezentată la nivel international pentru prima dată la Bauma 2010. Clientii vor putea alege dintre cele două versiuni ale acestui echipament, GT-25 V2 si GT-35 V2, cu o greutate operatională de 2.650 kg si respectiv 3.900 kg. Ambele au fost concepute pentru a transforma deseurile provenite din demolări în pietris si rocă sfărâmată.

Aceste deseuri pot fi reciclate chiar pe santier, economisindu-se astfel timp si bani, fiind eliminate costurile de transport. Editia de acum a târgului de la Bauma va fi gazda unor solutii tehnice cu adevărat inovatoare, care vin într-un moment crucial pentru sectorul echipamentelor de constructii.
Tocmai de aceea Tabe va continua munca pentru găsirea unor noi solutii cât mai inovative, cum se va vedea de altfel din echipamentele prezentate la Bauma. Va continua, de asemenea, si tendinta de a creste exportul la nivel intenational, pentru a creste cât mai mult cota de piată a companiei spaniole.

Caracteristici tehnice AGB-40

Presiune de operare:    160-190 bar
Flux:    250-340 l/min
B.P.M. Normal:    225-380
B.P.M. Rapid:    410-500
Diametrul echipamentului    210 mm
Greutatea echipamentului    385 kg
Furtunul de presiune (intern):    20 mm
Furtunul de retur (intern):    30 mm
Tabe - inovatie, calitate si servicii

Cu sediul central în Álava si o istorie de peste 30 de ani în productia de ciocane hidraulice, Tabe este liderul de segment în Spania si oferă o retea largă de distributie si service în întreaga tară. La nivel international, are puncte de vânzare în Europa, America si Asia, compania distribuind accesorii pentru echipamentele folosite în sectoarele de constructii, demolări si reciclare. Oferă o gamă largă de produse, precum cupe, cârlige rapide de prindere si concasoare, acestea fiind doare câteva din tipurile de echipamente distribuite pe piată.
Pentru a-si mentine pozitia de lider pe piata spaniolă, compania investeste în cercetare pentru a oferi mereu cele mai noi echipamente, un control permanent al calitătii acestora si servicii excelente.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI