Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Noua gamă de telehandlere "Pro"... pentru client

14.04.2010
 Noua gamă de telehandlere

Haulotte Group, unul dintre liderii pietei mondiale de platforme aeriene a lansat o nouă gamă de telehandlere, cu aplicatii clare în domeniul constructiilor. Gama extinsă de atasamente si performantele tehnice permit însă utilizarea lor si în alte domenii de activitate.
Centrarea misiunii companiei pe client si nevoile sale, dar si pe inovatie a permis producătorului  de platforme aeriene să dezvolte noi tehnologii pentru liniile sale de productie oferind un nivel sporit de sigurantă tuturor masinilor produse, fiind în acelasi timp mai novatoare ca niciodată.
Cu înăltimi de lucru maxime de până la 14 m pentru noul model HTL 3614 Pro si 17 m pentru modelul HTL3617 Pro, telehandlerele produse de către Haulotte oferă noi optiuni în materie de aplicatii pentru ridicarea telescopică în domeniul constructiilor sau cel industrial. Cele două noi echipamente completează gama existentă de telehandlere multifunctionale, din care fac parte modelele HTL40-14 si HTL40-17.
Caracteristicile acestor echipamente noi au fost optimizate, scopul fiind acela de a asigura o exploatare cât mai profitabilă pentru cumpărător. Astfel, au fost utilizate componente standard, pentru a nu mări pretul de productie, în schimb motorul si sistemul hidraulic asigură cele mai bune performante posibile pentru această gamă.
HTL 3614 HTL Pro si 3617 Pro Performante maxime si versatilitate
* Zona de lucru a fost optimizată pentru a asigura cele mai bune performante, acestea reflectându-se printr-o sarcină maximă de lucru de până la 3,6 t pentru masinile ce au înăltimi de ridicare de 14 si respectiv 17 m
* Versatilitatea exceptională este asigurată prin intermediul controlului hidraulic proportional al bratului.
* Functia de păstrare a orizontalitătii sasiului, oferită în dotarea standard permite echipamentului să se adapteze la conditiile de lucru de santier.

Putere si precizie optimizate

* Transmisia hidrostatică standard este cuplată la un motor Deutz de 93 CP pentru a asigura deplasarea cu putere si precizie maximă. Acest tip de transmisie permite o manipulare precisă atât în modul de lucru "rapid" cât si în cel "încet", în functie de comenzile impuse de operator.
* Controlul miscărilor bratului si accesoriilor de lucru se poate face simultan si proportional, datorită tehnologiei originale "Flowsharing", care este deja utilizată pe utilajele gamei HTL 4014 si HTL 4017. Această tehnologie permite operatorului să efectueze  miscări multiple simultan si fără a pierde nimic din precizia de lucru
* Unicul dispozitiv de comandă cu care este prevăzută masina are un design ergonomic, putând fi utilizat de operator cu usurintă, în conditii de confort maxim
* Blocarea axei spate, o măsură de securitate specifică acestor utilaje este inclusă în dotarea standard pe modelele HTL 3614 Pro si HTL 3617 Pro. De asemenea, gama "Pro" beneficiază de noi caracteristici de sigurantă, inclusiv de functia Auto cut-off care se activează automat dacă utilajul este plasat într-o pozitie nesigură, ce îi poate afecta stabilitatea.

STAR6 PICKING, noul mast vertical cu platformă
Creat pentru a răspunde cerintelor clientilor pentru lucrul la înăltimi de 6 m, STAR6 PICKING este potrivit în mod deosebit pentru operatiuni în locatii în care nu sunt permise zgomote sau emisii de gaze, de tipul magazinelor comerciale, a celor de tipul Cash &Carry sau depozitelor logistice si industriale.
STAR6 PICKING are la bază modelul deja în existent în productia de serie, Star 6, în plus acesta având o platformă mult mai flexibilă pentru aplicatii din cele mai diverse.
Noul model permite operatorului să pozitioneze si să mute colete, cutii mici, diferite componente pozitionate la înăltime pe rafturi, în conditii de maxim confort si sigurantă. Astfel, platforma pentru preluarea materialelor cu o margine admite o greutate maximă de 90 kg. Obloanele de protectie ale platformei asigură un grad maxim de sigurantă.

Platforma are o înăltime ajustabilă cu patru trepte de lucru, cutia de comandă ergonomică a primit fată de modelul standard un nou joystick, iar accesul la platformă este simplu, datorită usilor batante.
Cu o înăltime de numai 1,64 m în pozitie restrânsă, STAR6 PICKING poate trece usor pe sub usile de dimensiune standard sau poate urca în lifturi, în acest caz fiind importantă si lătimea sa de numai  0,76 m. Cu aceste dimensiuni de transport si datorită faptului că are patru înăltimi preselectate de lucru, STAR6 PICKING este recomandat pentru lucrul în cele mai înguste spatii.
Datorită dispozitivelor de comandă hidraulice proportionale, toate miscările sunt precise si în totalitate sub controlul operatorului. Raza de rotatie foarte mică permite o manevrabilitate maximă si un acces mai facil în cele mai dificile zone de lucru.
Autonomie excelentă

Datorită actionării electrice modelul STAR6 PICKING beneficiază de cele mai recente inovatii tehnologice, acestea asigurând printre altele cicluri de lucru lungi si perioade de încărcare a acumulatorilor mai scurte.
Oferind sigurantă maximă, STAR6 PICKING corespunde celor mai recente norme de lucru de la cele europene (EC, EN 280) la cele internationale (ANSI, CSA, AS...).
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI