Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Group

Putere în miscare

14.04.2010
 Putere în miscare
Construct Expo Utilaje este deja sinonimul pentru recunoasterea calitătii si competitivitătii în domeniul utilajelor si echipamentelor de constructii din România. Participarea consecutivă din anul 2004 la acest târg demonstrează încă o dată că Powertek este deja un grup solid si un partener pe termen lung pentru sectorul de constructii din România. "Avem o echipă foarte bună, serioasă si profesionistă, clienti fideli care ne recunosc si apreciază produsele si activitatea. Suntem echilibrati, structurali si ne dorim să rămânem la aceleasi valente. Participarea noastră la târgul Construct Expo Utilaje 2010 sperăm să vă convingă de puterea în miscare a Grupului Powertek"- afirmă Cristian Han, director general Powertek Company.
Sub semnul a trei directii de actiune: calitate, gamă variată si solutii complete, de încredere, adaptate fiecărui client Grupul Powertek se va prezenta anul acesta în fata vizitatorilor cu o gamă variată de echipamente pentru constructii, reciclare, exploatare forestieră, manipulare, transport mărfuri sau transporturi agabaritice.
Standul Powertek va fi locul unde va putea fi admirată o gamă de echipamente de înaltă performantă. Pentru a răspunde si mai bine necesitătilor clientilor săi si diversificării gamei actuale de utilaje, Grupul Powertek a pregătit o surpriză de proportii. Va fi prezentat un nume de top în bransă, o marcă premium capabilă să ofere solutii ultra-performante si foarte fiabile, verificate în lumea întreagă în cele mai dificile si extreme conditii de lucru. Imediat după BAUMA 2010 Powertek Group va anunta surpriza de proportii pe care a pregătit-o.
Powertek Group are în centrul politicii sale clientul. Construct Expo Utilaje reprezintă prilejul perfect pentru clienti de a vedea în "carne si oase" utilaje reprezentative, capabile să facă fată tuturor cerintelor utilizatorilor si care pot răspunde oricărei nevoi în constructii, fie ele civile, industriale, miniere etc.

Alături de surpriza pregătită, Powertek va expune:
Buldoexcavatoare
Gama de buldoexcavatoare Terex detine o pozitie de top în industrie si are o traditie de peste 40 de ani.

Macarale

De la macarale pentru teren accidentat la macarale turn, Terex oferă o gamă completă, operatorii lucrând mai usor, mai repede si mai bine.
Pompe de beton Sermac
Sermac doreste să satisfacă cele mai înalte exigente ale clientilor săi si să mentină  încrederea acestora prin solutii tehnologice eficiente, performante si mereu inovatoare.
Bene Marrel
Benele Marrel sunt produse în România de Powertek Industry, sub licentă frantuzească Benne Guillaume. Powertek Industry este membră a Powertek Group.

Concasare, sortare, spălare

Terex Finlay este unul dintre producătorii de top în domeniul echipamentelor de concasare, sortare, spălare si reciclare. Powertek va expune la Construct Expo Utilaje câteva dintre cele mai populare modele de concasare, echipamente pentru sortare si pentru spălare
În premieră în România, Powertek Group va expune statia de betoane Lintec Ecopower, statie ce continuă linia de statii de betoane si asfalt Lintec în module containerizate- all in, reprezentând un nou stadiu în eficientă si productivitate.
Proiectul se desfăsoară prin parteneriat Powertek Company si Lintec, prin efort comun depus prin concepere, proiectare si productie.
Din nevoia de a veni în sprijinul clientilor a rezultat o statie care permite abordarea cu succes a diferitelor proiecte în diferite locatii. Statia de betoane Lintec Ecopower oferă clientului ca si caracteristică principală mobilitatea.

Timpul scurt de punere în functiune, precum si de împachetare si transport către o altă locatie, fiabilitatea si economicitatea sunt principalele atuuri al acestui produs.
Mutarea dintr-o locatie în alta  făcându-se în containere ISO standardizate, sunt evitate toate problemele de transport. O altă caracteristică a statiilor de beton Lintec Ecopower este versatilitatea. Poate avea o amprentă la sol în diferite combinatii, putând deveni astfel o statie ultra - compactă.
Powertek vă invită să vizitati standul din cadrul târgului Construct Expo Utilaje 11-15 mai 2010, unde o echipă de tehnicieni si vânzători va sta la dispozitia clientilor pentru informatii si detalii referitoare la gama de produse si servicii a grupului.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI