Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Wemotec si Palfinger lansează o macara păianjen

14.04.2010
 Wemotec si Palfinger lansează o macara păianjen
Compania germană specializată în productia si închirierea de macarale, platforme de acces si telehandlere Wemotec a încheiat un parteneriat cu Palfinger pentru a produce o nouă macara păianjen cu brat lung.

Noua macara păianjen SMK320.67 Wemotec

Noua macara, model SMK320.67 (SMK = SpezialMontageKran care se traduce ca macara specială pentru instalatii) are în forma restrânsă 4,87 metri lungime, 1,75 metri lătime si o înăltme totală de 1,98 metri. În ciuda acestor dimensiuni compacte, macaraua se poate lăuda cu o înăltime a bratului la cârlig de 32 metri si o capacitate maximă de ridicare de 6,7 tone.

Poate fi alimentată atât electric cât si diesel

Bratul articulat este compus din două sectiuni principale, plus un brat oscilant ceea ce face ca acest echipament să devină extrem de versatil atunci când este nevoie să se lucreze în zone dificile. Raza de actiune maximă este remarcabilă, 29 metri.
Un manipulator cu patru axe a fost de asemenea integrat în designul bratului, pentru a fi folosit cu un graifer RSJ sau un sistem de manipulare a plăcilor de sticlă cu vacuum care permite instalarea unei rame de geam de 1.000 kg sau a unei grinzi pe un tavan în pozitii foarte dificile. Macaraua încorporează cele mai recente tehnologii Palfinger, inclusiv functia de amortizare AOS pentru o operare lină si acceleratorul de putere HPLS. Alimentarea acestui echipament se poate face atât prin intermediul unui motor diesel Hatz cât si cu o unitate de putere AC pentru aplicatiile de interior si exterior.

Noua macara oferă înăltimi la vârf de până la 32 metri

Heiko Haase, persoana responsabilă de această dezvoltare din cadul Wemotec a declarat: "Ne-am folosit de experienta de care beneficiem pentru a dezvolta acest echipament la care am adăugat tehnologia si ingineria Palfinger."
Compania Wemotec plănuieste să mai lanseze două mini macarale până la sfârsitul acestui an, dar între timp vizitatorii Bauma pot vedea această nouă macara la standul Palfinger.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI