Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Simpozionul Liebherr România, Genco'93, Cosim Trading & Fayat România

14.04.2010
Dan Pavel
Simpozionul Liebherr România, Genco'93, Cosim Trading & Fayat România
Continuând traditia manifestărilor de primăvară dedicate clientilor actuali si potentiali lansată cu succes în anul 2009,   Liebherr-România continuă în luna mai sirul evenimentelor "in house", având ca parteneri traditionali societătile Genco'93 si Cosim Trading,  adăugându-se anul acesta si Fayat România. Peste 60 de utilaje vor fi prezente în acelasi loc, toate putând fi testate, verificate si mai ales "discutate" cu reprezentantii oficiali din România ai distribuitorilor mărcilor expuse.
Vor fi prezente numai mărci de calitate ai unor producători mondiali, precum Liebherr, Putzmeister, Gehl sau Bomag. Nume ce nu au nevoie de prezentare, dar care împreună vor oferi un spectacol de zile mari. Produse în Germania sau Statele Unite, acestea acoperă o gamă largă de lucrări din domeniul constructiilor destinate săpării, transportului si încărcării pământului, compactării solului sau pregătirii,transportului si turnării betonului. Probabil cele mai spectaculoase produse vor fi macaralele de diferite tipuri, mobile sau stationare, noul model MK100, ce va fi prezentat pentru prima dată în luna aprilie în cadrul expozitiei internationale BAUMA 2010 fiind expus si în cadrul simpozionului.
Domnul Peter Schretzmeir, directorul general Liebherr-România ne-a declarat în exclusivitate: "Am gândit acest eveniment ca un simpozion pentru a combina ideile noastre cu cele ale clientilor, ceea ce presupune urmarea unui traseu comun. Clientii se pot concentra asupra noastră, asupra produselor noastre si reusim astfel să creăm o legătură. În cadrul simpozionului le vom arăta clientilor ceea ce le putem oferi, în acelasi timp le vom crea o atmosferă relaxată si în final vom petrece o seară plăcută împreună. Vom combina astfel relaxarea si afacerile în cadrul unui singur eveniment. Beneficii sunt si de partea clientilor, si nu doar pentru că au posibilitatea să vorbească cu noi, ci pentru că sunt invitati multi oameni din domeniul constructiilor, pot comunica unii cu altii si face schimb de opinii."

Masini&Utilaje: Deoarece evenimentul organizat în România va avea loc în perioada 5 - 8 mai 2010, expozitia BAUMA din aprilie va fi un concurent serios, mai ales dacă vorbim de tehnologiile de ultimă oră. Vor găsi invitatii dumneavoastră ceva nou, interesant si aici, în cadrul simpozionului din Bucuresti?

Peter Schretzmeir: Sigur că în cadrul expozitiei Bauma de la München cele mai noi utilaje  si tehnologii ale tuturor mărcilor prezente si în cadrul simpozionului nostru vor fi prezentate pentru prima dată în Germania. Din experientă stim că multi clienti din România merg si în München pentru a vedea nu numai produsele companiei noastre, dar si pe cele ale celorlalti producători. Vom aduce si în România cele mai noi utilaje si tehnologii, premierele de la Bauma, dar nu acesta este aspectul cel mai important. Pentru noi ceea ce contează este să avem produsele si să le oferim clientilor posibilitatea să vadă masinile, să le testeze, să observe puterea lor, să vadă de exemplu, un excavator cum se miscă, să observe viteza cu care poate fi pusă în pozitie de lucru o autopompă de beton, caracteristicile lor electronice, nu doar carcasa metalică asa cum se întâmplă la o expozitie. Aici fiecare client are posibilitatea să stea într-un buldozer, într-un excavator, într-un încărcător, un compactor sau o macara mobilă si să îsi facă o idee mai bună despre ceea ce reprezintă utilajul respectiv. E ca atunci când cumperi o masină, vrei să stai înăuntru si vrei să o testezi. Aici le oferim această posibilitate. Atunci când mergi la o expozitie ca si cum te-ai uita la o fotografie, nu poti să simti nimic. La un simpozion de acest gen aceste lucruri sunt permise, este terenul nostru, sunt utilajele noastre si putem să facem ce vrem. Acesta este principalul avantaj al unui simpozion, atunci când organizezi ceva individual pe teritoriul tău poti să faci orice vrei. Dacă vorbim de noutătile Liebherr de la BAUMA, anul acesta va fi prezentată noua Serie 6 de excavatoare. Pot să vă spun că în special excavatoarele pe senile au fost schimbate foarte mult. Avem si două serii noi, gama Classic si gama Advanced. Varianta Classic a fost creată pentru un buget de investitii mai redus, pe când Advanced oferă cumpărătorului mai multe optionale si dotări comandate, fiind destinată bugetelor mai generoase. Cred că noul model de macara numit MK100  va fi apreciat în România. Acesta este de fapt o combinatie între o automacara si o macara turn pliabilă pe sasiu. Aceasta este o macara specială pentru aplicatii speciale, care chiar dacă nu înlocuieste macaraua telescopică mobilă este foarte utilă pentru orase, în spatiile înguste.

M&U: Câte si mai ales ce utilaje vor fi prezentate la simpozion?

P.S.: Împreună, toate firmele prezente oferă o gamă extinsă de utilaje - noi oferim masini destinate excavării si transportului pământului si materialelor de constructii, macarale mobile, macarale pe senile sau macarale turn fixe, iar partenerii nostri locali oferă o gamă completă de statii de producere a betonului precum si sisteme de transport si de punere în operă a acestuia, precum si toate tipurile de compactoare ce pot fi utilizate pe suprafete de pământ sau asfalt. Fiecare gamă va fi reprezentată în cadrul simpozionului nostru: vor fi 2 sau 3 macarale mobile, 4 macarale turn, 20 sau 25 utilaje terasiere, vor fi si utilajele pentru foraj, dar si noua macara MK100. În total vom avea în jur de  60 de echipamente 

M&U: Trebuie să le spunem cititorilor nostri câteva cuvinte si despre noua locatie în care vor avea loc evenimentele din luna mai.

P.S.: Aceasta se află lângă autostradă, în apropierea comunei Bolintin, la kilometrul 23, pe directia de venire dinspre Pitesti spre Bucuresti. Motivele pentru care am ales să schimbăm locul de desfăsurare, fată de anul trecut sunt, cred eu, cel putin trei. În primul rând, locatia de anul trecut nu mai este disponibilă, aici desfăsurându-se în acest moment lucrări de constructii. De asemenea, terenul actual de desfăsurare este în proprietatea Liebherr, având o suprafată de 23.000 mp, suficientă pentru a prezenta câteva sute de utilaje. Astfel partea de logistică este mult mai eficientă. Un alt motiv, poate cel mai important este că avem posibilitatea să testăm utilajele oricum vrem. Simpozionul va avea loc între 5 si 8 mai 2010 si ne asteptăm să participe minim 600-700 de invitati, desi numărul poate fi mult mai mare. Noi am trimis deja 2.000 de invitatii.

M&U: Intentionati ca pe viitor acest simpozion să devină un eveniment permanent?

P.S.: Da, aceasta este intentia noastră, vrem să devină un obicei, să organizăm acest simpozion în fiecare an si aproximativ în aceeasi perioadă, în acelasi fel, în acelasi stil, probabil cu programe diferite.
M&U:  Invitati clienti si din alte tări? Sunt invitati numai cei care sunt clientii traditionali ai firmelor prezentate în cadrul simpozionului?
P.S.: Am invitat clienti din România, dar am invitat si clienti din Austria, Germania, Franta care au afaceri aici în domenii diferite, constructii de drumuri, etc. Dar în proportie de 95% participantii sunt români. La eveniment sunt invitati să ia parte toti cei care au ceva în comun cu domeniul constructiilor, nu numai clientii nostri. Am invitat orice potential client, care ar putea si ar fi interesat de un parteneriat cu noi.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI