Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Echipamente speciale

Case lucrează pentru armata americană

13.05.2010
Case lucrează pentru armata americană
În luna februarie a acestui an Case Construction Equipment a început procesul de fabricatie si livrare a primelor încărcătoare multifunctionale pe pneuri si senile speciale, ca parte a contractului de 160 milioane dolari, pe care producătorul american l-a încheiat cu TACOM, divizia armatei  Statelor Unite.
Constructorul american Case este deja unul dintre partenerii de încredere ai armatei americane, pentru care asigură servicii de mai bine de 150 de ani.

Fabrica CNH din Wichita, Kansas va livra peste 3.000 de unităti, contractul pe termen lung presupunând producerea a 1.900 de încărcătoare multifunctionale pe pneuri si până la 1.500 de miniîncărcătoare multifunctionale pe senile. Acest proiect este extrem de important pentru fabrica din Wichita si economia locală, întrucât procesul de fabricatie se estimează că va continua până în anul 2017.
Pe lângă modelul de miniîncărcător multifunctional pe pneuri M400W, Case va construi ca parte a contractului TACOM si modelul de miniîncărcător multifunctional pe senile M400T. Fiecare utilaj va fi livrat împreună cu patru accesorii: foreză, cupă, furci pentru stivuitor si ciocan hidraulic.  

Pentru a îndeplini cerintele speciale ale armatei, noile utilaje vor include de asemenea:
* patru puncte de ridicare si ancorare pentru a facilita ridicarea greutătilor si securizarea masinilor pe diferite mijloace de transport;
* loc pentru depozitarea armelor;
* două baterii, cu putere de 12 volti pentru a furniza putere suplimentară echipamentelor auxiliare;
* senile din otel detasabile pentru modelul M400W
* pompă cu injectie care permite utilajelor să utilizeze amestecurile de carburant JP-8.

M400W corespunde specificatiilor modelului comercial de miniîncărcător multifunctional 420 Seria 3, iar M400T este echivalentul miniîncărcătorului multifunctional pe senile 420CT Seria 3.
"Case a câstigat acest contract datorită abilitătii de a îndeplini toate criteriile cheie ale TACOM, care includ posibilitatea de a oferi asistentă tehnică si piese de schimb la nivel global, performantele si fiabilitatea utilajelor noastre, dar si performantele obtinute în îndeplinirea altor contracte militare" a declarat Jim Hasler, vicepresedinte al CNH Construction Equipment. "La toate aceste puncte Case a obtinut calificativul "Excelent", a mai adăugat Jim Hasler.
Constructorul Case mai are în derulare câteva contracte cu armata americană, numărul total de utilaje ce urmează a fi livrate ridicându-se la peste 5.000 de unităti. În 2008 Case a început armarea a mai mult de 600 de buldoexcavatoare, masinile fiind deja utilizate de către armata Statelor Unite în Iraq si Afghanistan. Alte contracte cu armata americană includ reconditionarea a mai mult de 200 de stivuitoare pentru teren accidentat M4K si a peste 550 de încărcătoare frontale MW24C.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI