Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Seria "9"

Mai bun, mai nou, mai puternic

13.05.2010
Mai bun, mai nou, mai puternic
Cu ocazia expozitiei internationale BAUMA 2010 Hyundai Heavy Industries Europe împreună cu partenerul său din România, Powerscreen Corporation SRL, a prezentat noua gamă de utilaje pentru constructii, trecând astfel de la seria -7A la seria -9, fiind pentru prima dată când un constructor de utilaje pentru constructii lansează o nouă serie completă, si anume: toate excavatoarele si toate încărcătoarele -9 au fost prezentate cu ocazia acestui eveniment.
Totodată Hyundai completează gama de utilaje prin lansarea seriei de excavatoare de manipulare 14 - 26 t (Material Handling) si a seriei de excavatoare pentru demolări 36 - 60 t. Pentru noua gamă de utilaje pentru constructii Hyundai Heavy Industries Europe a tinut să completeze echiparea de top a seriei sale (linii hidraulice complete, lumini de lucru suplimentare, pompă de alimentare rapidă, climă, oglinzi exterioare încălzite) adăugând sistemul Hi-Mate (monitorizare prin GPS) si a camerei video pe spate, ambele fiind legate la noul display din cabină care este mai mare si mult mai usor de utilizat astfel încât operarea utilajelor să fie plăcută si eficientă.
Totodată bazându-se pe calitatea utilajelor din gamă, Hyundai Heavy Industries Europe lansează o nouă politică de garantii, astfel toate utilajele din seria -9 vor avea din start o garantie de 2 ani sau 3.000 ore de functionare.
Hyundai Heavy Industries Europe este reprezentata în România de către Powerscreen Corporation SRL (www.powerscreen.ro) care asigură parteneriatul de lungă durată dintre clienti si Hyundai.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI