Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Faresin Industries

Prezentă la nivel înalt

13.05.2010
Prezentă la nivel înalt
Misiunea firmei Italiene FARESIN INDUSTRIES, ce face parte din concernul Faresin Group, este să cerceteze, să proiecteze si să realizeze încărcătoare telescopice multifunctionale compacte pentru industrie, având ca obiectiv central sectoarele constructiilor, agriculturii si zootehniei.
Pentru agricultură, modelele telescopice sunt echipate cu sistem de remorcare ce asigură tractarea remorcilor tehnologice de până la 20 tone. Totodată ele pot fi prevăzute si cu sistemul posterior de ridicare în 3 puncte pe care îl folosesc si tractoarele. Astfel masina de bază dispune de zeci de echipamente (nacele pentru persoane si marfă, cupe de încărcat, cupe de excavat, cupe malaxor betoane, winch-uri, furci stivuitor, furci agricole, furci industriale, furci busteni, echipamente agricole de prelucrare a solului organic si însământare etc) ce se pot monta frontal si posterior asigurând o gamă largă de activităti indiferent de anotimp.

Totul a început în anul 1973 când fratii Guido si Sante FARESIN au pus bazele unui atelier mecanic. În anul 2001 a fost prezentată la târgul SAIE, de la Bologna, prima linie de încărcătoare telescopice. Din 2002, când a fost semnat parteneriatul între Faresin si o companie multinatională din Franta, telescopicele italiene au început să fie exportate pe toate continentele. Performanta anului 2007 a fost realizată de modelele rotative ale încărcătoarelor cu brat telescopic.  

În prezent firma BRETT Motors pune la dispozitia clientilor interesati 21 de modele fabricate pentru orice domeniu de activitate, dar cu precădere în:
* excavarea si transportul pământului
* cariere si mine
* constructii
* demolări
* santiere de constructie a navelor  
* porturi
* aeroporturi
* depozite
* întretinerea drumurilor sau constructii rutiere
* instalatii militare sau de apărare
* protectie civilă si operatii de salvare
* reciclare
* agricultură
* zootehnie
* silvicultură
* evenimente sportive si spectacole.
 Anul acesta la expozitia internatională de la Bauma au fost prezente două modele noi,  primite cu mult interes de vizitatorii de specialitate.
Reprezentantii BRETT MOTORS oferă clientilor consiliere pentru alegerea utilajelor potrivite activitătii acestora.

BRETT Motors srl
Sos. Alexandriei nr. 108;
BRAGADIRU; Judet ILFOV
Tel/fax 0374.003.246 / 021.420.2771
www.brett.ro 
brett@brett.ro
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI