Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Noutăti 2010

18.06.2010
 Noutăti 2010
În ciuda crizei economice si a scăderii comenzilor, marii producători mondiali de utilaje pentru constructii nu au redus motoarele atunci când vorbim de lansarea a noi produse, mai apropiate de cerintele pietei. Departamentele de cercetarea si dezvoltare sunt acum mai active ca oricând, răspunzând astfel cererilor unei piete din ce în ce mai selective. Unul din liderii mondiali în domeniul constructiei de nacele si platforme aeriene, Haulotte Group, a lansat numai în acest an mai multe modele, acestea adresându-se unei game extrem de variate de utilizatori.
Astfel, nacela cu brat articulat model HA41PX-NT a f ost prima anuntată oficial în luna februarie a acestui an. Bazându-se pe o tehnologie nouă si o conceptie originală, această nacelă ce poate lucra la înăltime de până la 41 m.  Conform declaratiilor producătorului, noile tehnologii înglobate vor permite în continuare dezvoltarea unor game de utilaje mai sigure si mai fiabile.

Concepută pentru a răspunde necesitătilor clientilor de a lucra la înăltimi de până la 41 m, platforma HA41PX - NT este potrivită pentru aplicatiile din domeniul constructiilor, cele din industria constructoare de vase maritime, industria petrolieră si multe alte aplicatii unde sunt necesare înăltimi si raze de lucru foarte mari. Noul brat articulat este în conformitate cu cele mai recente standarde tehnologice, fiind fiabil si având în dotare un sistem de sigurantă complet asigurat.
Noul brat articulat beneficiază de asemenea de un management optim al miscărilor continue, un nou sistem de control al greutătii, o alarmă care avertizează sonor operatorul atunci când platforma depăseste nivelul maxim de înclinare, un sistem hidraulic de compensare, ca si un management al stabilitătii. Noul dispozitiv de control BusCan asigură o transmisie perfectă a datelor maximizându-i astfel fiabilitatea.
Odată cu acest model, gama de nacele electrice a primit două noi modele: HA 12CJ si HA 12CJ+. Prezentate ca modele de referintă în ceea ce priveste accesibilitatea lor, acestea permit lucrul în spatii strânse, dar si atingerea unei înăltimi utile de 12 m. Pliate, noile modele din clasa HA pot trece printr-o usă normală, înăltimea de transport fiind de 2 m.

Cu o lătime de 1,2 m si o rază de întoarcere strânsă, platformele HA12CJ / HA12 CJ+ pot să efectueze trei miscări simultane: de deplasare, de rotire si de miscare pendulară a platformei sau de miscare a bratului. În acelasi timp, operatorul este permanent în atentia constructorului francez,  acesta simtindu-se confortabil si în sigurantă în timp ce bratul articulat este ridicat cu rapiditate. Miscările progresive îi oferă operatorului un control precis asupra masinii. O cutie de control ergonomică sporeste usurinta cu care poate fi operată nacela.

Conceptul de accesibilitate este aici reprezentat de către sistemul de rotire verticală a bratului, de o parte si de alta,  700 /-700. Astfel, nacela electrică cu brat articulat HA12 CJ / HA12 CJ+ permite operatorului să ajungă în cele mai dificile zone de lucru, oferind si posibilitatea de a lucra cu ea atât în interior cât si în exterior.

În luna aprilie a acestui an  Haulotte a anuntat gama PRO de telehandlere. Cu înăltimi de lucru maxime de până la 14 m pentru noul model HTL 3614 Pro si 17 m pentru modelul HTL3617 Pro, telehandlerele produse de către Haulotte oferă noi optiuni în materie de aplicatii pentru ridicarea telescopică în domeniul constructiilor sau cel industrial. Cele două noi echipamente completează gama existentă de telehandlere multifunctionale, din care fac parte modelele HTL40-14 si HTL40-17.

Caracteristicile acestor echipamente noi au fost optimizate, scopul fiind acela de a asigura o exploatare cât mai profitabilă pentru cumpărător. Astfel, au fost utilizate componente standard, pentru a nu mări pretul de productie, în schimb motorul si sistemul hidraulic asigură cele mai bune performante posibile pentru această gamă.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI