Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

Un nou turn de iluminare Atlas Copco

18.06.2010
 Un nou turn de iluminare Atlas Copco
Noul turn de iluminare pentru Europa extinde productivitatea lucrărilor pe timpul noptii, asigurând o sigurantă sporită.
Ulterior lansării unui turn de iluminare dedicat pietelor non-europene în 2008, Atlas Copco lansează un model dedicat pietelor europene. Turnul de iluminare QLT reprezintă o extindere suplimentară a gamei de produse Atlas Copco pentru domeniul închirierilor, minerit, constructii si domeniul organizărilor de evenimente.
Noul turn de iluminat are un alternator de 8 kW, două prize de putere de 16A 230V si patru lămpi cu halogenuri metalice, de 1.000 W. Lămpile sunt pozitionate pe un catarg hidraulic vertical cu 8 sec-tiuni, integral automatizat si care poate fi ridicat la înăltimea maximă de  9 metri în 15 secunde. Noul QLT Atlas Copco are un motor diesel Perkins răcit cu apă, si o autonomie de functionare de 85 ore, asigurată de rezervorul de combustibil de 140 litri.

Siguranta si mediul
Acest echipament include numeroase caracteristici privind siguranta si mediul, cum ar fi catarg cu sistem de sigurantă hidraulic, mansoane suprapuse armate si cabluri din otel inoxidabil supradimensionate.
Alternatorul este utilizat la 60% din putere pentru maximizarea eficientei si reducerea consumului de combustibil. Întrerupătoarele separate pentru fiecare proiector permit o combinatie maximă între selectarea intensitătii luminii si puterii. Toate fluidele pot fi retinute pînă la 125% de batiul metalic rigid cu retinerea scurgerilor accidentale, pentru o protectie optimă a mediului. Nivelul de zgomot este mult sub cel de 60dBA la 7 metri prevăzut de normele în vigoare.

Mai usor de transportat
Turnul de iluminare QLT poate fi usor transportat, datorită faptului că varianta standard este prevăzută cu sasiu, fante pentru motostivuitor în partea din spate, si un cârlig pentru ridicare echilibrat, amplasat central. Datorită dimensiunilor compacte, într-un camion pot încăpea în mod uzual 10 unităti, ceea ce duce la reducerea costurilor cu transportul pentru companiile de închirieri sau de constructii. Semnalizarea rutieră si reflectoarele sunt incluse în varianta standard.

Portable Air

Portable Air este o divizie a domeniului de activitate Compressor Technique al Atlas Copco. Aceasta dezvoltă, produce si comercializează în întreaga lume compresoare portabile, si generatoare de curent electric ca sursă primară sau unitate de standby. Produsele se adresează industriei de constructii, domeniului de rental si industriilor generale sub mai multe mărci. Sediul central al diviziei si centrul de productie principal sunt situate în Antwerp, Belgia.
Atlas Copco este un grup industrial cu pozitie de lider mondial în domeniul compresoarelor, al echipamentelor pentru constructii si minerit, al uneltelor de putere si al sistemelor de asamblare. Grupul furnizează solutii durabile pentru cresterea productivitătii clientilor prin produse si servicii inovatoare. Fondată în 1873, compania îsi are sediul central în Stockholm, Suedia si are o prezentă globală în peste 170 de tări. În 2009, Atlas Copco avea aproximativ 30.000 de angajati si venituri de 64 de miliarde de coroane suedeze (6 miliarde de euro). Aflati mai multe la adresa www.atlascopco.com


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI