Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Parteneriat

Noutăti de la Terra România

18.06.2010
Noutăti de la Terra România
În dorinta de a-si completa permanent gama de produse si de a putea oferi pe piata românească branduri de calitate dovedită si notorietate de nivel mondial, grupul Terra România a mai încheiat până în luna mai 2010 trei parteneriate solide cu producători de utilaje si consumabile specifice domeniului de constructii devenind distribuitor autorizat pentru:
* Rubble Master Compact Recyclers - statii de sortare si concasare
* Michelin - gamele de anvelope industriale si de constructii
* Compair -  compresoare portabile de aer pentru santiere
Terra România - distribuitor Rubble Master
Rubble Master Compact Recyclers este  unul dintre principalii producători în domeniul reciclării mobile compacte. Concasoarele compacte, dar extrem de puternice, produc agregate de valoare ridicată din deseurile provenite din activitatea de constructii si roci naturale asigurând materiale de constructii de înaltă calitate cu proprietăti excelente de compactare. Datorită dimensiunilor lor compacte si masei de transport reduse, aceste utilaje pot fi utilizate chiar si pe santierele din zonele aglomerate ale oraselor. Astfel echipamentele se conformează deplin cerintelor antreprenorilor din constructii, prin aspectul modern si fiabilitate, fiind potrivite pentru cei care demarează o activitate de reciclare sau doresc să-si extindă gama de produse. În plus sunt adecvate pentru profesionistii din domeniul reciclării care caută să-si extindă gama de utilaje cu concasoare si ciururi mobile pentru a asigura flexibilitate în procesarea pe teren a materialelor reciclate si o mai bună rentabilitate. 

Pachetul Rubble Master constituie una dintre cele mai eficiente solutii pentru sortarea materialelor. Structura utilajului este o combinatie de concasor mobil si separator patentat pentru granule supradimensionate, astfel că este necesar un singur operator pentru întregul proces datorită comenzii la distantă. Materialul alimentat este concasat la o capacitate maximă cu uzură minimă în cadrul unei singure treceri. Separatorul de granule supradimensionate se montează usor la banda de iesire din concasor, folosind manete simplu de manevrat, asigurând deplasarea nestânjenită a concasorului pe santier. Ciurul combinat în cascadă sortează în mod fiabil materialul la dimensiunea definită a granulelor. Banda de re-alimentare asigură un sistem în circuit închis. Ambele echipamente se pot transporta cu un singur dispozitiv si sunt gata de functionare în 20 de minute de la sosirea pe santier.

Terra România - distribuitor Michelin
Relatia cu renumitul producător de anvelope Michelin, si implicit faptul că Terra România a devenit distribuitor autorizat al gamei de anvelope de constructii care poartă această marcă, s-a creat din dorinta de a veni în sprijinul clientilor posesori de utilaje pe pneuri de a achizitiona anvelope de înaltă calitate la preturi mai mici si de a beneficia de o sursă unică pentru toate produsele, serviciile si accesoriile necesare echipării utilajului "din cap până în picioare", inclusiv serviciile de montaj aferente.

În acest scop Terra România vine cu promotia verii "Încaltă-ti utilajul cu noua colectie de anvelope Michelin de la Terra". Astfel clientii vor beneficia, pentru orice anvelopă achizitionată de o reducere de 10% la pretul de listă, iar pentru achizitionarea unui set complat vor primi si montajul gratuit.
Totodată, pentru a oferi un avantaj important celor care achizitionează în perioada 10 iunie - 31 august un buldoexcavator JCB tip 3CX sau 4CX, cele două branduri, JCB si Michelin au făcut parteneriat pentru o promotie atractivă. JCB si Michelin sunt branduri care se pun reciproc în valoare si care oferă cumpărătorului satisfactia calitătii totale, astfel un set de anvelope Michelin va însoti ca bonus orice  JCB 3CX sau 4CX achizitionat de la Terra România, în perioada promotiei

Terra România - distribuitor Compair
Compresoarele portabile cu aer COMPAIR seria C, cu presiuni cuprinse între 7 si 24 bari, sunt solutia ideală pentru santiere, acestea caracterizându-se prin calitate si eficientă, fiecare model din cele peste treizeci cuprinse în această gamă fiind conceput să servească pentru aplicatii multiple.
De la cel mai mic model, cu un singur ax, care actionează o singură unealtă pneumatică, si până la inovativa gamă de compresoare cu surub (Turboscrew), toate modelele seriei oferă usurintă în exploatare si în întretinere, prin panourile de comandă dispuse în mod practic si prin accesul facil la interior în vederea servisării.
Seria C de compresoare Compair oferă o gamă largă de optiuni pentru customizarea echipamentului conform cerintelor de operare.

Pentru detalierea ofertei Terra România, pentru toate informatiile tehnice si financiare privitoare la fiecare produs în parte, inclusiv solutii complete,
customizate pe cerintele fiecărui client, departamentul tehnic si cel de vânzări sunt în permanentă la dispozitia clientilor la sediul din Soseaua de Centură,nr. 11, comuna Tunari,  judetul Ilfov, la numerele de telefon 031 730 7301 /2/3 sau pe e-mail office@terra-romania.ro.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI