Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case 121E HTS

Viteze mai mari, performante mai bune

18.06.2010
Mariana Pătru; Cornelia Rotaru
Viteze mai mari, performante mai bune
Case Construction Equipment a introdus optiunea High Travel Speed (HTS) pentru trei dintre încărcătoarele frontale compacte din populara serie 3. În timp ce modelele standard ale Seriei 3 beneficiază de o transmisie hidrostatică cu două viteze, care permite utilajelor să se deplaseze cu viteze cuprinse între 0-20 km/h, noul 121E HTS, împreună cu alte două modele mai mari, utilizează o unitate hidrostatică cu două trepte în combinatie cu o cutie de viteze mecanică si furnizează o viteză maximă de deplasare de 35 km/h.
Vitezele de deplasare mai mari constituie un avantaj în special pentru aceia dintre clienti care utilizează masinile pentru operatiuni ample de stocare, în activităti de încărcare si transport si pentru deplasarea pe drumurile publice. Capacitatea de deplasare cu viteze mai mari reduce timpul de deplasare, consumul total de combustibil si creste productivitatea. Cu toate acestea, modelul 121E HTS păstrează pedala pentru reducerea vitezei prezentă pe încărcătorul standard din Seria 3, astfel că utilajul execută cu mare precizie miscările lente pentru pozitionarea furcilor pentru paleti sau a altor accesorii.

Dintre specificatiile utilajelor echipate cu HTS fac parte un diferential autoblocant pe axa fată, o dotare standard pentru modelele Seriei 3, dar si pe osia oscilantă spate, dotare optională pentru masinile standard. Această combinatie asigură o fortă de tractiune maximă si stabilitate  indiferent de tipul de sol sau viteza de deplasare a masinii.
Încărcătorul compact 121E HTS este echipat cu un motor care corespunde normelor Tier 3. Motorul cu patru cilindri si răcire cu apă asigură o putere netă de 60 CP (45 kW), mai mult decât suficient pentru a fi utilizat eficient într-o varietate de aplicatii industriale.
La acest motor cu turbocharger nivelul de zgomot exterior este de numai 98dB (A), iar în interiorul cabinei de numai 75dB (A), utilajul fiind ideal pentru lucrul în spatii urbane. Încărcătoarele compacte Case utilizează un brat monoboom care oferă o vizibilitate foarte bună în partea din fată a masinii. Forta de rupere a cupei si a bratului garantează o încărcare completă de fiecare dată, chiar si a celor mai dure materiale.

Versatilitate integrată
Toate modelele de încărcătoare frontale Case sunt echipate standard cu functie hidraulică suplimentară ceea ce permite operarea cu o gamă variată de cupe si accesorii de lucru. Sistemul hidraulic prezintă cuple de schimbare rapidă cu supape de sigurantă, timpii alocati de către utilizator pentru înlocuirea accesoriilor de lucru fiind mult mai mici.
Seria 3 oferă o cabină spatioasă cu vizibilitate 360°. Parbrizul curbat, montat atât în fată cât si în spate, precum si geamurile mari din laterale îi permit operatorului să manevreze cu usurintă utilajul în spatii înguste si permit o vizualizare excelentă a accesoriilor de lucru. 

Tabloul de comandă este montat mai jos si crează mai mult spatiu în interiorul cabinei. Si confortul operatorului a fost luat în calcul, un singur joystick fiind utilizat pentru controlul bratului si al sistemelor de cuplare. Scaunul ergonomic si volanul ajustabil pe înăltime asigură o pozitie confortabilă pentru operatori, indiferent de conformatie, reducând gradul de oboseală al operatorului si crescând randamentul.

Specificatii tehnice 121E HTS
* Greutate operatională    4.920 kg
* Putere netă    60 CP(45 kW)
* Viteza de deplasare    0-35 km/h
* Capacitatea cupei    0,8-0,9 mc
* Sarcina utilă    1.550 kg
* Capacitatea de ridicare la nivelul solului        5.520 kg
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI