Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
HTL 4010, HTL 3510 si HTL 3210

Noile telehandlere telescopice Haulotte

15.07.2010
 Noile telehandlere telescopice Haulotte
Grija pentru clienti si dorinta de a inova sunt principiile de bază ale strategiei Haulotte, care au permis companiei franceze, aflată pe locul trei în topul producătorilor mondiali de platforme aeriene, să dezvolte game complete de produse, mai sigure si mai eficiente ca oricând.
Concepute să ridice sarcini la înăltimi de peste 10 m, noile modele HTL din gama de telehandlere telescopice de la Haulotte sunt adaptate perfect pentru lucrări în domeniul constructiilor si pentru aplicatiile industriale. Cele trei modele vin să completeze gama Haulotte de telehandlere, care continea deja 4 masini cu înăltimi de ridicare cuprinse între 14 si 17 m.
Odată cu aparitia noilor telehandlere HTL, profesionistii din constructii si industrie nu vor mai trebui să aleagă între performante si dimensiuni compacte, pentru că utilajele Haulotte îmbină perfect aceste caracteristici. Modelele HTL 4010, HTL 3510 si HTL 3210 păstrează precizia, manevrabilitatea si gradul de confort  al operatorului, caracteristici prezente la utilajele mai mari prin echiparea în standard cu transmisie hidrostatică si manetă de control cu comenzi proportionale. Fiecare dintre cele trei modele oferă solutia optimă pentru utilizator, furnizând performante de top si productivitate maximă.
Cele trei modele HTL prezintă caracteristici comune, printre care designul compact, înăltimea de ridicare de 10 m, raza maximă cu bratul întins în plan orizontal de 7,2 m, noul design al bratului care oferă vizibilitate maximă.  Modelele 4010 si 3210 sunt echipate cu stabilizatori, care sunt ancorati la o distantă  de 2,26 m de masină, permitând încărcarea si ridicare sarcinii în zone de lucru restrânse. HTL 3510 oferă o mobilitate mai mare a masinii si o mai bună pozitionare a sarcinii.

Gama de telehadlere "Pro"... pentru client
Cu înăltimi de lucru maxime de până la 14 m pentru modelul HTL 3614 Pro si 17 m pentru modelul HTL3617 Pro, telehandlerele produse de către Haulotte oferă noi optiuni în materie de aplicatii pentru ridicarea telescopică în domeniul constructiilor sau cel industrial. Cele două noi echipamente completează gama existentă de telehandlere multifunctionale, din care fac parte modelele HTL40-14 si HTL40-17.
Caracteristicile acestor echipamente noi au fost optimizate, scopul fiind acela de a asigura o exploatare cât mai profitabilă pentru cumpărător. Astfel, au fost utilizate componente standard, pentru a nu mări pretul de productie, în schimb motorul si sistemul hidraulic asigură cele mai bune performante posibile pentru această gamă.

HTL 3614 HTL Pro si 3617 Pro
Performante maxime si versatilitate
* Zona de lucru a fost optimizată pentru a asigura cele mai bune performante, acestea reflectându-se printr-o sarcină maximă de lucru de până la 3,6 t pentru masinile ce au înăltimi de ridicare de 14 si respectiv 17 m,
* Versatilitatea exceptională este asigurată prin intermediul controlului hidraulic proportional al bratului, valabil 100%,
* Functia de păstrare a orizontalitătii sasiului, oferită în dotarea standard permite echipamentului să se adapteze la conditiile de lucru de santier.

Putere si precizie optimizate
* Transmisia hidrostatică standard este cuplată la un motor Deutz de 93 CP pentru a asigura deplasarea cu putere si precizie maximă. Acest tip de transmisie permite o manipulare precisă atât în modul de lucru "rapid" cât si în cel "încet", în functie de comenzile impuse de operator.
* Controlul miscărilor bratului si accesoriilor de lucru se poate face simultan si proportional, datorită tehnologiei originale "Flowsharing", care este deja utilizată pe utilajele gamei HTL 4014 si 4017. Această tehnologie permite operatorului să efectueze  miscări multiple simultan si fără a pierde nimic din precizia de lucru.
* Unicul dispozitiv de comandă cu care este prevăzută masina are un design ergonomic, putând fi utilizat de operator cu usurintă, în conditii de confort maxim.
* Blocarea axei spate, o măsură de securitate specifică acestor utilaje este inclusă în dotarea standard pe modelele HTL 3614 Pro si HTL 3617 Pro. De asemenea, noua gamă "Pro" beneficiază de noi caracteristici de sigurantă, inclusiv de functia Auto cut-off care se activează automat dacă utilajul este plasat într-o pozitie nesigură, ce îi poate afecta stabilitatea.

Caracteristici tehnice
HTL 4010 cu stabilizatori
* Sarcina maximă    4.000 kg
* Sarcina la înăltimea maximă    1.200 kg

HTL 3210 cu stabilizatori
* Sarcina maximă    3.200 kg
* Sarcina la înăltimea maximă    850 kg

HTL 3510
* Sarcina maximă    3.500 kg
* Sarcina la înăltimea maximă    500 kg
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI