Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Humbaur HTK 114522

Noua semiremorcă tandem pe trei părti

15.07.2010
Ciprian Rotaru
 Noua semiremorcă tandem pe trei părti
Odată cu lansarea noului model HTK 114522, Humbaur oferă solutia optimă pentru vehiculele din dotarea institutiilor locale. HTK 114522 este o semiremorcă cu descărcare pe trei părti din categoria grea adaptată pentru capetele tractor de dimensiuni reduse si drumurile înguste din orase.
Fie că transportă materiale brute, frunze si crengi sau utilaje de constructii de categorie medie si mică dintr-o locatie în alta, semiremorca versatilă în tandem cu descărcare pe trei părti Humbaur HTK face fată oricărei provocări.

Specificatii tehnice

Noua semiremorcă tandem pe trei părti HTK 114522 are o lungime totală de 6.390 mm, o lătime totală de 2.340 mm si o înăltime de 1.360 mm, astfel că este mai usor de manevrat.
 Platforma măsoară 4.520 mm x 2.220 mm x 400 mm. Greutatea maximă admisă este de 11,9 tone si datorită know-how-ului tehnic de care dispune producătorul german a fost crescută si sarcina utilă până la aproximativ 9,31 tone. Unghiul de basculare este de 48° pe laterale si de 45° pe spate.

Modelul HTK 114522 are un sasiu longitudinal sudat în întregime, confectionat din sectiuni îndoite de otel cu grinzi transversale de sustinere, ceea ce creste rezistenta la torsiune si oferă cea mai bună protectie posibilă împotriva coroziunii.
Cadrul de basculare oferă de asemenea o stabilitate remarcabilă prin utilizarea grinzilor longitudinale înclinate cu bare transversale.
Axele sunt făcute de producători de renume iar arcurile lamelarepermit o distributie optimă a greutătii si un confort sporit pe parcursul deplasării. Semiremorca pe trei părti este echipată cu frâne pneumatice automate (ALB) cu supapă de evacuare.

Platforma

Podeaua cu grosimea de 4 mm confectionată dintr-o singură bucată de otel cu particule fine  (S460MC) este foarte indicată pentru sarcinile voluminoase. Amortizarea din plastic de pe punctul de sprijin înclinat ajută la minimizarea zgomotului din timpul deplasării. Patru mecanisme de legare, evaluate la 3,2 t permit ca sarcina să fie transportată în conditii de sigurantă. Obloanele din fată ale platformei de otel sunt fixe, dar cele laterale sunt rabatabile si pot fi eliminate complet. Sistemele de deschidere  pe arcuri ca dotare standard precum si sistemul de blocare central pe toate cele trei părti permit modelului HTK să fie foarte usor de folosit si manevrat.

Sistemele electrice si hidraulice

Semiremorca tandem pe trei părti prezintă un sistem de iluminare de 24 de volti sub sasiu precum si o mufă de legătură cu 15 pini. Mecanismul motorizat hidraulic de basculare are un cilindru de basculare cromat cu patru niveluri si cu suspensii cardanice. Sistemul are de asemenea un limitator de cursă si un cablu de sigurantă.
Accesorii
Gama de accesorii permit basculantei tandem pe trei părti HTK să fie adaptată si mai bine nevoilor clientilor. Pe lângă altele, aceasta include laterale înalte, rampe de urcare si mecanisme de legare ascunse în podea. Pentru o capacitate mai mare si un transport în conditii de sigurantă a frunzisului si a crengilor HTK include o extensie cu o împletitură din otel si plasă.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI