Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hitachi

Primul producător exclusivist de echipamente pentru constructii

16.07.2010
Dan Vasile; Gheorghe Apostol
 Primul producător exclusivist de echipamente pentru constructii
Datorită atingerii unui nivel inegalabil al calitătii, Hitachi este privit pe pietele mature de utilaje de constructii ca un brand exclusivist. Această calitate la care se adaugă preturile rezonabile ale echipamentelor au făcut ca în domeniile sale de activitate să fie printre producătorii de top.
Acordând o atentie deosebită dorintelor utilizatorului final, Hitachi si Powertek Company, dealer exclusiv Hitachi pe piata din România (www.powertek-company.ro) înteleg afacerile clientilor si oferă solutii fiabile personalizate.

Excavatorul ZX210LC-3 - nou si avansat
Seria ZAXIS-3 reprezintă o nouă generatie de excavatoare concepute în scopul de a asigura putere mai eficientă, productivitate mai mare si confort sporit pentru operator.
Noul sistem hidraulic HIOS III si noul motor diesel OHC cu 4 supape au fost proiectate special pentru ZAXIS-3. Această combinatie permite utilizarea eficientă a presiunii hidraulice pentru a creste vitezele mecanismelor de actionare si productia, cu o economie de combustibil ridicată. Productivitatea în cazul acestor noi modele de excavatoare a crescut cu 12% comparativ cu modelul anterior ZAXIS-1.  Noua tehnologie hidraulică avansată de la Hitachi HIOS III pentru ZAXIS-3 asigură pe lângă manevrabilitate precisă si eficienta circuitului hidraulic si viteza mecanismelor de actionare. Motorul diesel OHC cu 4 supape a fost proiectat si fabricat astfel încât să respecte regulamentele riguroase referitoare la emisii intrate în vigoare în UE în anul 2006, contribuind la protejarea mediului înconjurător. De asemenea, utilizarea celei mai avansate tehnologii în domeniul motoarelor creste durabilitatea si scade consumul de combustibil. Cuplul de rotire si forta de tractiune au crescut considerabil. La abordarea rampei sau la bracare, dacă utilajul are nevoie de o fortă de tractiune mai mare, turatia motorului creste automat, ceea ce face ca echipamentul să functioneze mai rapid. În felul acesta se reduce consumul în conditiile cresterii vitezei de operare si a profitabilitătii.

Un nou standard de confort pentru operator

Cabina seriei ZAXIS-3 a fost reproiectată pentru a corespunde cerintelor clientilor. De pe scaun, operatorul are o vizibilitate excelentă a zonei de lucru. Pe monitorul LCD de mari dimensiuni si cu afisaj color, operatorul poate vizualiza starea utilajului (toti parametrii de utlilizare sunt continuu monitorizati), iar cu ajutorul camerei de luat vederi retrovizoare poate observa zona din spatele echipamentului. Spatiul generos pentru picioare, manetele cu cursă scurtă si scaunul prevăzut cu suspensii si dispozitiv de încălzire asigură conditii de lucru optime. Scaunul poate fi reglat pe orizontală si verticală si are un spătar confortabil, inscriptionat cu sigla Hitachi. Cabina este presurizată pentru a nu permite pătrunderea prafului. Zgomotul si vibratiile sunt mentinute la un nivel minim datorită tampoanelor elastice umplute cu ulei siliconic pe care se sprijină cabina. Comenzile si comutatoarele ergonomice, sistemul de aer conditionat complet automatizat si radioul completează acest ansamblu.
Tehnologia Hitachi are la bază o vastă experientă de lucru si know-how în minele si carierele din întreaga lume. Șasiul modelului ZAXIS 210 este acum mult mai rezistent. Constructia îmbunătătită si sectiunile casetate extinse, placa de protectie inferioară a senilei care protejează articulatia centrală si utilizarea de furtunuri hidraulice contribuie la cresterea durabilitătii utilajului.

Excavatorul ZX210LC-3 - nepoluant, silentos, reciclabil
Când vine vorba de mediul înconjurător, Hitachi îsi asumă cu adevărat responsabilitatea. Unitătile de productie sunt certificate ISO 14001.
Seria ZAXIS-3 este dotată cu un motor nepoluant, puternic si care respectă regulamentele referitoare la emisii Tier 3 si Stage III A, intrate în vigoare în SUA si UE din anul 2006. Gazul de esapament este supus unui proces de recombustie partială pentru reducerea nivelului de particule diesel (PM) rezultate si scăderea nivelurilor de oxizi de azot (NOx). Există o serie de elemente care asigură o silentiozitate mai mare a utilajului. În primul rând, reglarea izocronă a turatiei motorului reprezintă o limitare a turatiei motorului în timpul exploatării fără sarcină sau în regim usor pentru a suprima zgomotul motorului. Ventilatorul cu palete curbate reduce rezistenta aerului si zgomotul fluxului de aer. Toba de esapament a fost testată si a demonstrat că suprimă semnificativ zgomotul produs de motor. Peste 97% din piesele seriei ZAXIS-3 pot fi reciclate. Toate componentele pe bază de răsini sunt marcate pentru a facilita reciclarea. Radiatorul si răcitorul de ulei sunt fabricate din aluminiu si toate cablajele sunt fără plumb. De asemenea, pentru santierele unde se cere o atentie specială fată de mediul înconjurător, este disponibil un ulei hidraulic biodegradabil.

Monitorizarea utilajelor prin satelit - e-Service Owner's Site
e-Service Owner's Site este un instrument de administrare a flotei on-line, oferit de HCME pentru fiecare client al său. Acest instrument va prezenta pe ecranul computerului în biroul clientului toate informatiile operationale si locatia echipamentelor, oferind o imagine de ansamblu actualizată a acestor echipamente si un control total al flotei.
Fiecare echipament va transmite regulat datele sale operationale către un satelit, iar de acolo, prin intermediul unei statii de la sol, aceste informatii ajung la un server Hitachi. Datele colectate pe server vor fi apoi procesate si directionate către fiecare client din orice zonă a globului. Informatiile referitoare la echipamente vor fi disponibile pentru client si Powertek Company printr-o conexiune Internet securizată. Acest lant de comunicare este functional 24h din 24h, 365 zile pe an si ajută la planificarea activitătii, la întretinerea echipamentului si permite o îmbunătătire a asistentei Powertek în privinta serviciilor oferite si a reparatiilor, toate aceste aspecte contribuind la reducerea timpului de neutilizare a echipamentului si la cresterea profitabilitătii flotei. Toate echipamentele noi ZAXIS-3 si ZW oferite de HCME vor fi dotate cu o unitate de comunicare prin satelit ca dotare standard, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator poate beneficia direct de avantajele e-Service Owner's Site.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI