Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 53

Keestrack a achizitionat OMTrack

15.07.2010
Keestrack a achizitionat  OMTrack
Producătorul belgian de statii de sortare mobile pe senile, Keestrack N.V Belgium a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al producătorului italian de concasoare mobile pe senile OMTrack s.r.l. Prin această fuziune, cele două companii, importanti jucători pe piata mondială a echipamentelor de sortare si concasare mobile urmăresc să-si consolideze pozitia pe piată, prin combinarea celor două linii de produse, oferind astfel clientilor din întreaga lume solutii complete de sortare si concasare.
Keestrack N.V adaugă astfel bine-cunoscutei sale game de statii de sortare, renumele si calitatea concasoarelor mobile OM.
Noua gamă de produse, mai completă, permite o extindere mai mare a retelelor de distributie existente, întrucât ambele companii beneficiază deja de o reprezentare puternică pe pietele unde sunt prezente. Compania belgiană Keestrack a luat nastere în 1988 si a devenit un lider în fabricarea echipamentelor de înaltă calitate pentru agregate.
Reglementările din ce în ce mai stricte în industria reciclării au fortat clientii să-si regândească strategiile de afaceri, iar Keeestrack le-a permis acestora să-si ducă la bun sfârsit planurile.
Producătorul belgian a fost una dintre companiile care au contribuit la îmbunătătirea standardelor din industria agregatelor, prin benzile sale transportoare cu alimentare directă si a concasoarelor cu impact. În 1994 compania a fost transformată în societate pe actiuni, acesta fiind un salt urias pentru dezvoltarea produselor si a capacitătii de productie.

Prima statie de sortare pe senile Keestrack, modelul Frontier/4518 a fost special concepută pentru industria reciclării si aplicatiile în cariere, pentru a sorta agregate, balast, roci si pământ.  
De la lansarea modelului Frontier/4518 piată a manifestat un interes enorm pentru acest tip de utilaj, creându-se totodată si o piată pentru o versiune mai mică Frontier. În 2002 Novum a fost lansat, umplând un gol pe piata statiilor de sortare mobile. Începând cu 2002 portofoliul Keestrack s-a diversificat, incluzând astăzi 7 modele de statii de sortare si 2 tipuri de concasoare.
Distribuitor exclusiv pentru România al produselor Keestrack si OMTrack este compania Case Utilaje pentru Constructii.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI