Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Utilaje de reciclare

Două modele de top de la CASE

11.08.2010
Mariana Pătru
Două modele de top de la CASE
Case Construction Equipment va expune la editia de anul acesta a expozitiei internationale RWM dedicată industriei reciclării si managementului deseurilor, două dintre noile modele de utilaje destinate acestui segment- CX210B-SL si CX210B-MH.
Vizitatorii expozitiei, care va avea loc la Birmingham, între 14 si 16 septembrie, vor avea ocazia să vadă expuse cele două modele echipate cu un graifer Kinshofer cu 5 dinti, respectiv un graifer Kinshofer pentru sortarea deseurilor.

Modelele CX210B -SL si CX210B-MH sunt ultimele completări aduse gamei special destinate industriei reciclării si manipulării deseurilor, produsă de către Case Special Excavators. Fiecare utilaj a fost construit pentru a fi utilizat în activităti specifice acestei industrii si prezintă un sasiu mai robust, contragreutăti suplimentare, o cabină cu un sistem hidraulic ce permite deplasarea ei pe verticală, precum si accesorii de lucru speciale.

Având aceleasi componente de bază ca si excavatoarele pe senile CX 210B si CX 240B, noile utilaje Case destinate reciclării sunt construite pentru a lucra cu o varietate mare de graifere si accesorii pentru sortarea  si manipularea deseurilor. CX240B-MH este echipat cu un brat principal de 7,5 m si un balansier de 5 m, oferind astfel o capacitate de ridicare si o rază de lucru superioare, iar contragreutatea de 6,9 t asigură o stabilitate totală, chiar la raza maximă de lucru.

CX 210B-SL utilizează un brat principal de 6,8 m si un balansier curbat de 5,2 m, pentru sortarea si manipularea deseurilor industriale. Cabina se poate ridica până la 2,3 m, iar structura sa rigidă oferă o stabilitate maximă si o vizibilitate maximă asupra zonei de lucru.
Viteza mare de ridicare a balansierului actionat de doi cilindri hidraulici, combinată cu viteza de rotire a excavatorului contribuie la scurtarea ciclului de lucru, respectiv la cresterea productivitătii.

Confort total pentru operator
Utilajele sunt echipate cu cabine ce respectă standardele de calitate ale excavatoarelor Case, seria B în materie de vibratii si zgomot. Datorită montantilor laterali foarte subtiri, cabina oferă o vizibilitate excelentă asupra zonei de lucru, îmbunătătind siguranta si productivitatea. Operatorul beneficiază de un scaun rabatabil în dotarea standard, dar si de un sistem de aer conditionat  cu nouă fante, care asigură ventilatie si încălzire în orice situatie. Suporturile pentru pahare, telefon mobil, precum  si o cutie de depozitare cu răcire contribuie la o mai bună compartimentare a spatiului interior.

Atât modelele CX210B, cât si CX240B sunt echipate cu un motor diesel Isuzu, cu nivel scăzut de emisii. Motorul cu turbocharger si intercooler furnizează o putere de 157 CP si un cuplu de 628 Nm pentru CX210B si 177 CP si 636 Nm pentru CX240B.

Sistemul de comandă Case - "Intelligent Computer Command Control "(ICCCS) îi oferă operatorului control complet asupra randamentului motorului si a performantelor hidraulice. CX210SB-L este utilajul ideal pentru încărcarea camioanelor si lucrări pe santier, în timp ce modelul mai mare CX240B-MH se pretează activitătilor de sortare si manipulare a deseurilor si încărcarea ambarcatiunilor.

Ambele utilaje sunt echipate cu sistemul Case EMS ce asigură o întretinere extinsă a articulatiilor pentru majoritatea bolturilor. Sistemul EMS permite cresterea intervalului de gresare a acestora la 1.000 de ore, reducând astfel timpii morti si crescând productivitatea utilajelor.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI