Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
PreIAA

Iveco aduce inovatia

11.08.2010
Dan Vasile; Ciprian Rotaru
Iveco aduce inovatia
Iveco va participa la expozitia internatională IAA Hanovra 2010 care se va desfăsura între 23 si 30 septembrie cu un număr considerabil de produse noi, servicii si tehnologii novatoare.
Tema care va domina prezenta companiei în cadrul acestei expozitii va fi "transformarea inovatiilor în realitate". În utimii ani cele mai importante inovatii tehnologice realizate de companie chiar au devenit realitate si au fost disponibile pentru comercializare, în special vehiculele care utilizează tehnologii alternatie electrice sau hibride.

Standul Iveco la Hanovra 2010 va fi inspirat de operele marelui Leonardo da Vinci, savant, inventator, artist si sculptor, în centrul standului aflându-se Omul Vitruvian. Suprafata de expozitie de peste 2.700 mp în care Iveco prezintă un număr semnificativ de produse, servicii si tehnologii novatoare este divizată în trei sectiuni, ce oferă solutii complexe pentru transportul urban, cel pe distantă medie si lungă si off-road.
În prima sectiune sunt expuse patru vehicule ECODaily în versiuni diferite, inclusiv furgoneta electrică cu emisii zero care se poate deplasa cu foarte mare usurintă în zonele urbane aglomerate. În completarea acestei sectiuni a fost adus si un autobuz Citelis cu motor diesel-electric, cu un nivel al emisiilor reduse cu 30% si care contribuie semnificativ la îmbunătătirea calitătii aerului din orase.

Cea de-a doua sectiune este dedicată vehiculelor Stralis, prezente în configuratii multiple si reprezintă răspunsul companiei la cererea de vehicule pentru transportul de bunuri pe distante lungi.

În premieră mondială va fi prezentată o versiune avansată din punct de vedere tehnologic, capabilă să optimizeze performantele prin reducerea consumului de combustibil.

Emisiile de CO2 au fost mult reduse, astfel că noul Stralis va aduce o contributie majoră la dezvoltarea durabilă a transportului rutier.
A treia sectiune este dedicată modelului Trakker, un actor al carierelor si santierelor de constructii din întreaga lume. În plus va mai fi expus si noul Light Multirole Vehicle LMV, creat pentru aplicatii tactice militare si misiuni de mentinere a păcii, prezentat la Hanovra în versiunea folosită pentru Serviciile de Protectie Civilă Italiene.
Un alt punct de atractie la standul Iveco va fi reprezentat de serviciile oferite clientilor pentru cresterea randamentului si productivitătii. Primul din această gamă de produse este pachetul electronic "Blue and Me Fleet", sistemul fiind construit pe o platformă Fiat-Microsoft si realizat în parteneriat cu Qualcomm, lider global în solutii informatice pentru managementul flotelor de vehicule si căruia i-a fost alocată o zonă amplă a standului.

Solutiile telematice avansate vor fi de asemenea disponibile pentru vizitatorii care vor primi informatii despre companie, vehicule si pachete de servicii pentru clienti prin intermediul unor instrumente de comunicare simple dar novatoare. Fiecare angajat de la stand va avea un iPad pentru a transmite cât mai bine informatiile către vizitatori.
Pentru a completa expozitia, Iveco pune la dispozitia vizitatorilor si o zonă exterioară unde vor fi expuse opt vehicule, inclusiv o aplicatie pentru serviciul de pompieri, echipată cu o scară telescopică rotativă care poate fi extinsă până la 32 metri sau un Stralis CNG.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI