Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lubrifianti

Xtra fiabilitatea Rock Oil

11.08.2010
Ciprian Rotaru
Xtra fiabilitatea Rock Oil
Viata si buna functionare a automobilelor, vehiculelor si echipamentelor industriale depinde într-o măsură însemnată de alegerea corectă a uleiului de motor. Un ulei de calitate asigură protectie sporită împotriva proceselor de coroziune si depunerilor pentru motor si a părtilor aflate în miscare.
Utilizarea corectă a lubrifiantilor asigură o viată îndelungată, fiabilitatea si protectia motorului. Fiecare produs Rock Oil a fost conceput cu un anumit scop, asigurând performante ridicate ale motorului.

Datorită aplicatiilor moderne ale industriei automobilistice, lubrifiantii trebuie să facă fată tot mai multor cerinte, pentru a asigura fiabilitate si performante optime. Pentru a întruni aceste criterii, Rock Oil a dezvoltat o gamă de produse perfect adaptate fiecărei cerinte în parte, de la uleiuri de motor, lichid de frână, lichid pentru suspensii, antigel si o gamă completă de produse auxiliare.

Introducerea noilor reglementări privind emisiile poluante a determinat dezvoltarea unor noi concepte de motoare si a unor sisteme de tratare a gazelor arse, dar si aparitia unei generatii de lubrifianti avansati din punct de vedere tehnologic, care să protejeze mai bine motorul, să reducă consumul de combustibil si prelungească viata motorului si a componentelor vitale ale masinii. Filtrele de particule diesel sunt una dintre solutiile de tratare a gazelor arse la care constructorii din industria auto au apelat pentru a reduce nivelul de emisii poluante eliberate în atmosferă. Rockoil a colaborat îndeaproape cu companiile producătoare de aditivi pentru a dezvolta o gamă de uleiuri perfect adaptată pentru motoarele echipate cu filtru de particule diesel. Toate produsele Rockoil sunt certificate si agreate, întrunind specificatiile principalilor producători mondiali auto si de echipamente industriale. 

Synthesis Xtra Life
După îndelungi eforturi, Rock Oil a dezvoltat special pentru mărcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat,  Synthesis Xtra Life 5w30, un ulei complet sintetic cu debit variabil (Variable Drain) sau debit fix (Fixed Drain). Este indicat pentru vehiculele echipate cu filtru de particule Diesel, în concordantă cu ultimele norme de poluare EURO.

Synthesis 4 Sport- ulei sintetic pentru performante înalte
Synthesis 4 Sport este un ulei complex ce utilizează un amestec de baze PAO si Ester si adiviti de ultimă generatie pentru a obtine un ulei de calitate superioară pentru motoare de înaltă performantă. Este un lubrifiant cu continut de cenusă scăzută fabricat pentru a fi compatibil cu filtrele de particule si catalizatorii montati actualmente pe anumite automobile sau furgonete cu motoare euro IV si Euro V.

Synthesis 4 Auto
Odată cu introducerea celor mai noi specificatii  API si ACEA, Rock Oil a produs Synthesis 4 Auto, un ulei complet sintetic. În timpul testelor intensive, Synthesis 4 Auto s-a dovedit a fi un lubrifiant pentru conditii extreme de utilizare. Gama variată de vâscozităti oferă protectie sporită în conditii dintre cele mai diferite, de la aprinderea la rece pe timp de iarnă până la căldura generată de motoarele masinilor de cursă. Combinatia avansată de aditivi si cele mai pure amestecuri sintetice reduce semnificativ uzura motorului si mentine toate componentele motorului curate.

Strata 5w30
Strata 5w30 este un lubrifiant produs din aditivi de cea mai bună calitate, cu index de vâscozitate îmbunătătit si amestecuri de bază din grupa 3 hidrotratate. Această combinatie furnizează un lubrifiant eficient, potrivit pentru cele mai noi generatii de motoare din industria auto. Strata 5w30 este recomandat pentru utilizarea pentru motoarele diesel cu turbocharger si aspirate natural.

Guardian - ulei de motor semi-sintetic
Gama Guardian cuprinde uleiuri semi-sintetice premium. Performantele sporite  si intervalele de service mai lungi ale motoarelor moderne au crescut asteptările privind lubrifiantii. Uleiurile Guardian au fost concepute pentru a oferi maximă protectie, circulare rapidă în cazul aprinderilor la rece si protectie totală la temperaturi ridicate, chiar si în mediile extreme. Uleiurile semi-sintetice Guardian sunt disponibile în diferite variante de vâscozitate 10w40, 15w40 si 15w50.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI