Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Fiabilitate si siguranta în spatii limitate

17.09.2010
Madalina Dragomir
 Fiabilitate si siguranta în spatii limitate
Dupa 120 de ani de inovatie, creativitate si transpunerea în practica a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume respectat în domeniul echipamentelor pentru ridicat. Înnoirea permanenta a gamei, cresterea înaltimii de lucru, a capacitatii de ridicare, gasirea a noi modalitati de acces în cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrarilor si o siguranta deosebita reprezinta caracteristicile modelelor cu sigla Haulotte.
Compact 14 - noua nacela foarfeca electrica
Compact 14 este unul dintre cele mai recente modele de nacela foarfece electrica lansate de grupul francez.
Noul model beneficiaza de toate caracteristicile cheie pentru care nacelele Haulotte sunt recunoscute în întreaga lume - productivitatea exceptionala si dimensiuni compacte.
Compact 14 atinge o înaltime maxima de lucru de 14 m si are o sarcina utila de 350 kg. Robusta, fiabila si usor de întretinut acest model prezinta o platforma extinsa si o autonomie de operare ridicata. Cu o latime de numai 1,2 m si sine de ghidare pliabile, este foarte compacta si usor de manevrat în spatii restrânse.

STAR6 PICKING, noul mast vertical cu platforma

Creat pentru a raspunde cerintelor clientilor pentru lucrul la înaltimi de 6 m, STAR6 PICKING este potrivit în mod deosebit pentru operatiuni în locatii în care nu sunt permise zgomote sau emisii de gaze, de tipul magazinelor comerciale, a celor de tipul Cash &Carry sau depozitelor logistice si industriale.
STAR6 PICKING are la baza modelul deja existent în productia de serie, Star 6, si în plus beneficiaza de o platforma mult mai flexibila pentru aplicatii din cele mai diverse.
Noul model permite operatorului sa pozitioneze si sa mute colete, cutii mici, diferite componente aflate la înaltime pe rafturi, în conditii de maxim confort si siguranta. Astfel, platforma pentru preluarea materialelor cu o margine admite o greutate maxima de 90 kg. Obloanele de protectie ale platformei asigura un grad maxim de siguranta.
Platforma are o înaltime ajustabila cu patru trepte de lucru, cutia de comanda ergonomica a primit fata de modelul standard un nou joystick, iar accesul la platforma este simplu, datorita usilor batante.

Cu o înaltime de numai 1,64 m în pozitie restrânsa, STAR6 PICKING poate trece usor pe sub usile de dimensiune standard sau poate urca în lifturi, în acest caz fiind importanta si latimea sa de numai  0,76 m. Cu aceste dimensiuni de transport si datorita faptului ca are patru înaltimi preselectate de lucru, STAR6 PICKING este recomandat pentru lucrul în cele mai înguste spatii.
Datorita dispozitivelor de comanda hidraulice proportionale, toate miscarile sunt precise si în totalitate sub controlul operatorului. Raza de rotatie foarte mica permite o manevrabilitate maxima si un acces mai facil în cele mai dificile zone de lucru.
Datorita actionarii electrice modelul STAR6 PICKING beneficiaza de cele mai recente inovatii tehnologice, acestea asigurând printre altele cicluri de lucru lungi si perioade de încarcare a acumulatorilor mai scurte.
Oferind siguranta maxima, STAR6 PICKING este conform cu cele mai recente norme de lucru de la cele europene (EC, EN 280) la cele internationale (ANSI, CSA, AS...).

Specificatii tehnice Compact 14

* Înaltime maxima de lucru    14 m
* Capacitate de ridicare    350 m
* Greutate    3.170 kg
* Baterii    24 V-255Amph
* Viteza de deplasare    0,9-3 km/h
* Grad de înclinare    23%
* Viteza de ridicare/coborâre    68 s/ 54 s
* Raza de întoarcere    2,5 m   

Haulotte Group - profilul companiei

Reteaua comerciala este formata din 23 filiale care acopera mai mult de 100 de tari si ofera servicii de vânzari si service, de la finantare si pâna la întretinerea echipamentelor.
Grupul francez a devenit unul din liderii mondiali în domeniu nu numai datorita calitatii masinilor produse, ci si datorita departamentului de relatii cu clientii foarte bine organizat si capacitatii angajatilor de a raspunde prompt cerintelor clientilor. 
Cu mai mult de 100 de ani de experienta în domeniul echipamentelor de transport si manipulare a materialelor, Haulotte Group, cotat la Paris Stock Exchange  înca din 3 decembrie 1988, a achizitionat compania americana BilJax extinzându-si permanent oferta de produse cu mai mult de 60 de modele care sa raspunda necesitatilor clientilor: platforme de lucru aeriene, telehandlere, echipamente terasiere, samd.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI