Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lubrifianti

Rock Oil - fiabilitate 100%

17.09.2010
Cornelia Rotaru
 Rock Oil - fiabilitate 100%

Producatorul britanic de lubrifianti Rock Oil este recunoscut mai ales pentru implicarea sa activa īn sustinerea unor echipe si piloti īn campionatele mondiale de motociclism sau īntrecerile locale. Dar Rock Oil este si unul dintre producatorii cu cea mai completa gama de lubrifianti pentru aplicatii agricole, industriale, comerciale, ambarcatiuni marine, dar si industria textila si alimentatie.
Īn peste 80 de ani de experienta, compania britanica a elaborat o gama completa de lubrifianti pentru aplicatii comerciale si industriale. Pentru a obtine performante optime si pentru a face fata criteriilor dure impuse de aplicatiile comerciale si industriale ale zilelor noastre, producatorul englez a dezvoltat o gama sofisticata de produse, care perfect adaptate fiecarei cerinte īn parte, de la uleiuri de motor, uleiuri pentru cutiile de viteze, lichid de frāna si lichid pentru suspensii, antigeluri, dar si o gama completa de produse auxiliare. Rockoil furnizeaza un pachet complet de uleiuri si vaseline pentru o gama variata de aplicatii industriale, destinate maximizarii performantelor echipamentelor.

Toate produsele sunt certificate si agreate, īntrunind  specificatiile principalilor producatori mondiali auto si de echipamente industriale. 
Pentru aplicatiile īn constructii, agricultura si horticultura Rockoil a dezvoltat o gama sofisticata de uleiuri si produse auxiliare care īntrunesc si cele mai exigente standarde īn domeniu.  

Strata - ulei de motor premium

Reprezinta o gama de uleiuri de motor sintetice, semi-sintetice si minerale fabricate din cele mai sofisticate uleiuri baza si aditivi de top si īndeplinesc standardele A.P.I  SL/SJ/CG-4 ACEA A3, B4.
Rock Oil a dezvoltat  acest ulei de motor "universal" care poate fi utilizat atāt pentru motoarele diesel, cāt si pentru cele pe benzina sau cu aspiratie naturala asigurānd o crestere a randamentului si performantelor motoarelor cu minim 5%.
Uleiurile din gama Strata sunt disponibile īn diverse variante de vāscozitate 5W30, 10w30, 10w40, 15w40, 15w50 si 20w50.

Synthetis commercial 5w30 este un ulei sintetic ultra performant conceput special pentru motoarele diesel echipate cu cele mai noi tehnologii. Acest tip de ulei īnglobeaza o combinatie de aditivi si ulei mineral fara impuritati, astfel ca motorul este mai bine protejat contra uzurii, iar componentele sale sunt pastrate curate. Datorita vāscozitatii reduse Synthetis Commercial face parte din clasa uleiurilor eficiente energetic si īntruneste reglementarile europene SHPD pentru vehicule echipate cu motoare diesel cu nivel scazut de emisii. Utilizarea Synthetis Commercial 5w30 pentru motoarele diesel moderne are ca rezultat cresterea perioadei īntre schimburile de ulei.
Guardian Commercial face parte din categoria uleiurilor premium pentru motoare diesel pentru autovehicule comerciale. Nivelul de performanta al acestui tip de lubrifiant satisface necesitatile industriei de transport de a creste randamentul si de a reduce costurile, ceea ce a condus la o crestere a intervalelor īntre schimburile de ulei pentru motoarele turbo-diesel. Printre avantajele oferite de utilizarea Guardian Commercial se numara intervalele de schimb mai mari, motoare mai curate, o mai buna protectie a motorului īmpotriva uzurii, reducerea consumului de combustibil, performante mai bune si o durata de viata a motorului mai mare.

Guardian Commercial SS - motoarele diesel Euro 4 & 5

Este un lubrifiant pentru motoare diesel de īnalta performanta, special creat pentru a corespunde din punct de vedere tehnologic celor mai avansate tipuri de motoare diesel. Acest tip de ulei īnglobeaza o combinatie de aditivi si ulei mineral fara impuritati, astfel ca motorul este mai bine protejat contra uzurii, iar componentele sale sunt pastrate curate. Datorita vāscozitatii reduse Guardian Comercial SS face parte din clasa uleiurilor eficiente energetic si corespunde viitoarelor reglementari europene SHPD pentru vehicule echipate cu motoare diesel cu nivel scazut de emisii. Utilizarea acestui tip de ulei creste intervalul īntre schimburile de ulei, la 100.000 km.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI