Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sisteme de reciclar

Solutii inteligente de la Powerscreen

17.09.2010
Avānd īn vedere normativele impuse de Uniunea Europeana pāna īn anul 2013, Romānia trebuie sa ajunga la un grad de valorificare prin reciclare de minim 60% pentru hārtie si sticla, 50% pentru metale, 22,5% pentru plastic si 15% pentru lemn.
Astfel compania Powerscreen Corporation a īnceput un parteneriat cu producatorul Kiverco, al carui sediu central se afla īn Dunganon, Irlanda de Nord completānd astfel gama de echipamente pentru reciclare, Powerscreen Corporation fiind unul din importatorii romāni cu traditie īn acest domeniu, putānd oferi solutii complete pentru sortare si concasare īn oras si reciclarea deseurilor din constructii si demolari.
Īn cei peste 20 ani de experienta echipa Kiverco a reusit sa ofere solutii inteligente si dedicate pentru reciclarea deseurilor menajere, deseurilor din demolari si constructii.
Prin departamentul de cercetare si dezvoltare, Kiverco a conceput o gama completa de statii de selectare deseuri (fixe si mobile), statii de sortare cu tambur (fixe sau mobile), sisteme de sortare, sisteme de selectare pe aer, sisteme de sortare metale feroase/neferoase, shredere, prese. Pentru orice fel de proiect Powerscreen si Kiverco ofera o solutie dedicata, personalizata, īncepānd cu  faza de proiectare pāna la punerea īn functiune.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI