Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sisteme containerizate

Lintec are solutia!

12.10.2010
 Lintec are solutia!
Datorita dimensiunilor impresionante, transportul si livrarea unei statii de asfalt presupun o desfasurare īnsemnata de forte.
Logistica devine incomoda īn sistem standard de transport agabaritic? Si ca pret si ca timp? Lintec are solutia. Costuri reduse de transport.
Gratie containerelor standardizate, inspectate si certificate de catre "Germanishcer Lloyd", se obtin costuri de transport minime, precum si un timp redus de manipulare. Nu sunt necesare trailere speciale, deoarece containerele nu au gabarit depasit, nici īn dimensiuni, nici īn greutate.

Termenul de montare al statiei nu coboara sub o luna? Investitia de sute de mii de euro aduna costuri fixe semnificative?  Lintec are solutia: Timp redus de montare/demontare.
Este necesara o macara pentru 2 zile maximum. Īn maxim o saptamāna - din momentul īn care terenul este pregatit si utilitatile sunt trase īn conformitate cu cerintele producatorului german - statia este gata de productie si astfel, poate fi pe drept considerata mobila.
Alte costuri si timp pierdut cu turnarea fundatiei de beton? Lintec are solutia: Fara fundatii de beton.

Baza larga a containerelor asigura suficienta suprafata de sprijin. Astfel este asigurata o stabilitate suficienta pe terenuri cu grad normal de compactare.
Costurile de functionare va consuma marja de profit?
Lintec are solutia: Tamburul dublu cu site uscator, patentat Lintec, asigura economia de energie gratie tehnologiei de uscare si sortare simultana a agregatelor. Statiile Lintec nu au nevoie de elevator cu cupe, existente īn statiile clasice de asfalt. Se elimina astfel pierderile de caldura inerente transportului agregatelor pe distante foarte mari.
Īn statiile de asfalt Lintec agregatele īncalzite parcurg o distanta de doar 5 m din locul uscarii pāna la mixer, unde sunt folosite. Pierderile scazute de caldura sunt si un beneficiu suplimentar al containerizarii.

Obtinerea autorizatiei de mediu īncetineste sau chiar afecteaza activitatea?  Lintec are solutia: Prietenoase cu mediul.
Statiile de asfalt LINTEC au emisii reduse de zgomot si praf (sub 20 mg/Nmc). Caldura generata īn atmosfera īn timpul productiei este redusa datorita bunei izolari a containerelor, fapt ce īmbunatateste inclusiv randamentul. Exista si posibilitatea de a recicla pāna la 25% din materiale, cu ajutorul unui echipament optional, izolat īn container. 
Protectie climaterica. Toate componentele statiilor sunt protejate, containerele fiind īnchise īn exterior. Carcasele componentelor din containerele rigide asigura protectie climaterica totala precum si siguranta operatiilor de īntretinere.
Design simplu si usor. Statiile sunt un model de fabrici moderne. Pasajele de trecere sunt deja īncorporate si preinstalate īn containere si datorita unitatilor separate, elementele singulare pot fi usor interschimbate.
Protectie ridicata īmpotriva furtului. Accesul īn turnul statiei nu se face decāt printr-o usa de siguranta securizata prin cheie de acces ce īmpiedica accesul persoanelor neautorizate, furtul sau vandalismul.

Preinstalare si pretestare īnainte de livrare. Toata statia de asfalt trece mai īntāi printr-o faza de instalare si testare riguroasa la producator, astfel īncāt echipamentul sa fie functional la parametrii normali imediat dupa montarea la client.
Toate componentele (mixerul, arzatorul, modulele electronice) sunt preinstalate din fabrica, īn interiorul containerelor. Īnainte de livrare, fiecare statie este asamblata si se executa un test complet al tuturor comenzilor si functiilor. Dupa conectarea tevilor si cablurilor preinstalate, statia este pregatita pentru reglarea finala.
Pentru potentialii cumparatori, acest concept asigura o multime de avantaje practice si economice. LINTEC se adreseaza nu doar utilizatorilor de statii fixe, dar si companiilor interesate īn relocarea rapida si cu costuri reduse a statiei, de la un proiect la altul.

Lintec CSD 3000 cu o capacitate de 240 t/h:
* Concept containerizat patentat Lintec
* Tehnologie de ultima generatie
* Satisface cele mai īnalte exigente
* Tehnologie de mixare patentata Lintec
* Mai compacta si mai economica
* Sistem de control precis si modern
* Cabina de control, camera pentru pompe

Descriere CSD 3000
* Platforme site (bucati)    5
* Alimentator agregate la rece (bucati)    9
* Arzator (combustibil)    Gaz, CLU, pacura
* Siloz agregate fierbinti (t)    35/41
* Siloz recuperare filler (t)    15
* Dimensiune sarja (kg)    3.500
* Timp de sarja (sec.)    45
* Crestere temperatura agregate (K)    150
* Temperatura gazelor evacuate (°C)    90-120
Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI