Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 56

JCB lanseaza primul utilaj destinat manipularii materialelor reciclabile

12.10.2010
JCB lanseaza primul utilaj destinat manipularii materialelor reciclabile
Producatorul britanic de echipamente pentru constructii JCB a lansat primul utilaj destinat industriei deseurilor si de reciclare, modelul JS20MH  de 20 de tone. JS20MH a fost prezentat pentru prima data ca prototip la expozitia dedicata managementului deseurilor si reciclarii desfasurata între 13 si 15 septembrie în Birmingham, UK. Acesta reprezinta deja un element de mare interes pentru companiile publice si private care gestioneaza deseurile municipale solide din statiile de transfer, statiile de reciclare a materialelor si de la companiile specializate în reciclarea materialelor.
Modelul JS20MH este echipat cu acelasi motor si sistem hidraulic dezvoltat de JCB pentru excavatorul pe pneuri JS175W din clasa de 18 tone, dar sasiul a fost complet reproiectat. Suprastructura sa, ce include si echipamentul de lucru este rotativa, asigurând un grad sporit de stabilitate si performanta, precum si o ridicare uniforma pe tot parcursul rotatiei de 360°. De asemenea, reductorul planetar vertical care asigura rotirea partii superioare confera o acuratete sporita a acesteia atunci când se realizeaza încarcarea.

Modelul JS20MH va fi disponibil cu cabina fixa sau cu cabina care poate fi ridicata hidraulic pentru o vizibilitate îmbunatatita si siguranta atunci când sunt încarcate containerele.
Actionat de un motor de 123 CP si echipat standard cu un brat de 5,7 m, JS20MH va fi de asemenea disponibil cu un brat rigid cu lingura întoarsa de 4 m sau unul mai mic, drept, de 3 m pentru aplicatii din domeniul deseurilor. Raza maxima atinsa la vârf este de aproximativ 9,5 m. Conform declaratiilor companiei, utilajul este echipat cu un ventilator reversibil inteligent care ofera performante excelente de racire si cu un sistem de pre-curatare a aerului care ajuta la o filtrare suplimentara pentru motor. În ceea ce priveste siguranta sunt incluse protectia cabinei, semnalizatoare luminoase în fata si în spate iar confortul operatorului este îmbunatatit prin dotarea cabinei cu aer conditionat.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI