Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 56

Loadtronic 3 - sistem de cântarire dinamica pentru încarcatoare pe roti

12.10.2010
Loadtronic  3 - sistem de cântarire dinamica pentru încarcatoare pe roti
Încarcatoarele cu roti moderne sunt proiectate pentru a furniza productivitate crescuta în toate conditiile. Dupa montarea unui sistem de cântarire, este important sa nu se piarda aceste proprietati. Loadtronic 3 prezinta o interfata prietenoasa cu utilizatorul si contine functii de asistenta încorporate. Acesta este cel mai dinamic si mai precis cântar de pe piata pentru încarcatoarele cu roti, fiind totodata foarte usor de folosit.
Cântarul Loadtronic 3 are aprobare de clasa în conformitate cu cele mai recente reglementari europene. Acesta este destinat comertului si face posibila vânzarea produselor direct de pe încarcator.

Camioanele prezinta timpi de întoarcere mai rapizi si nu este nevoie de un adapost pentru cântar.
Loadtronic 3 înregistreaza automat pentru cine si cantitatea exacta pe care o încarcati. Datele sunt salvate si pot fi tiparite pe o chitanta. Puteti copia date de pe Loadtronic 3 pe un stick de memorie USB, fiind mai usor sa transferati date catre sistemul de suport. Aceasta operatie poate fi si inversata, transferând datele clientilor de la sistemul de suport la Loadtronic 3.
Loadtronic 3 poate fi calibrat cu pâna la 10 dispozitive auxiliare diferite. Fiecare dispozitiv auxiliar primeste propriul sau numar de identificare. La o singura comanda, sistemul corecteaza automat schimbarea greutatii de tara a dispozitivului auxiliar si locatia sarcinii. Loadtronic 3 masoara continuu pozitia bratelor de ridicare mobile si presiunea hidraulica aplicata. Exista si un senzor care masoara deplasarea utilajului.
Sistemul compenseaza automat dinamica, creând un sistem automat de cântarire de mare precizie. Precizia de cântarire este de obicei mai buna decât ±1% (pentru cupe individuale în timpul condusului normal).
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI