Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Atlas Copco

DrillAir Open Unit, expertul în foraje

15.11.2010
 DrillAir Open Unit, expertul în foraje
Lumea forajelor este o afacere sub presiune. Fiecare metru forat costă bani, astfel cu cât se poate fora mai rapid, cu atât este mai bine. Atlas Copco dezvoltă echipamentele tinând cont de cele mai dificile conditii de lucru. Siguranta este un aspect esential în ce priveste echipamentele Atlas Copco, aceste compresoare de înaltă presiune au o functionare sigură atât pentru operator, cât si pentru mediu. Mai presus de toate, compresoarele DrillAir sunt proiectate pentru a asigura fiabilitate si mentenantă facilă.
Noile unităti sunt proiectate într-o structură deschisă dedicată, cu un debit superior, o presiune mai înaltă si o durată de viată extinsă a componentelor, cu o eficientă ridicată. Presiunea mai mare asigură o viteză de forare sporită, debitul mai mare permite îndepărtarea mai eficientă a detritusului. Viteza mai mare asigură o productivitate superioară.
DrillAir Open Unit integrează mai multe caracteristici cheie într-un singur echipament.
Optiunile pentru ventilator, transportul si instalarea usoară fac ca aceste echipamente să fie ideale pentru aplicatii speciale si integrarea în sistemele OEM (Original Equipment Manufacturer). Noile echipamente dedicate open unit permit selectarea optională a directiei ventilatoarelor de aer. Ventilatorul de împingere a aerului si ventilatorul de suctiune permit integrarea flexibilă în cadrul sistemelor OEM.

Fiabilitate maximă si eficientă sporită

Functionând la temperaturi ambiante ridicate (55°C, 131°F), noile unităti asigură o calitate maximă a aerului si sunt proiectate pentru operarea continuă în conditii grele, cu functionarea motorului la putere si turatie maximă. Sunt prevăzute cu posibilitate de racordare prin cuple rapide la rezervoare de combustibil situate la exterior, ceea ce permite operarea non-stop, si conectare/ deconectare usoară.
Debitul si presiunea realizate de aceste unităti sunt în conformitate cu standardele  ISO1217, ceea ce asigură un nivel corect în permanentă. Având un debit de cel mai înalt nivel, aceste echipamente asigură un consum specific de energie mult îmbunătătit.
Mentenanta facilă si usurintă în utilizare
Există o latură dedicată pentru service pentru a asigura efectuarea rapidă a operatiilor de mentenantă si o economie de spatiu.
Unitătile sunt prevăzute cu un panou de afisaj robust pentru diagnostic digital, construit pentru orice conditii de vreme, care permite control si monitorizare facilă afisând parametrii functionali în peste 400 de linii de diagnostic. Panoul permite setarea usoară a parametrilor si stocarea datelor cu posibilitatea de trecere în revistă si descărcare accesibilă.

Transport si instalare usoară

Unitătile pot fi ridicate în sigurantă datorită traversei din partea superioară.
Punctul de ridicare pentru macara este certificat pentru masa integrală. Pot fi amplasate pe suprafete plane sau pe suport atunci când este necesară fixarea cu buloane.
Unitatea este montată pe un sasiu robust cu fante pentru motostivuitor integrate. Suporturile pot fi ulterior fixate pe o structură rigidă, de exemplu un skid,  un sasiu de autocamion sau amplasate direct pe sol.
Protectia mediului si sigurantă
Colectorul de scurgeri montat sub echipament protejează mediul împotriva scurgerilor accidentale. Punctele de drenare a lichidelor sunt amplasate într-un punct unic central.
Există patru puncte pentru drenarea uleiului de compresor, ceea ce garantează  drenarea integrală. Motorul Caterpillar C18 - fiabil si eficient, se conformează celor mai recente standarde privind emisiile de noxe.
Unitătile sunt prevăzute cu alarme si un sistem electric pentru oprire de sigurantă, pentru prevenirea defectiunilor. Sistemul de cabluri este în clasa IP66. Pentru sporirea sigurantei, o supapă glisantă de evacuare a aerului de 51mm (2") este inclusă standard.

Putere compactă

Configuratia motorului Twin Turbo industrial C18 permite o putere sporită pentru un debit de aer mai mare, mentinând în acelasi timp o amprentă la sol compactă. Alte caracteristici: 6-cilindri în linie, Twin Turbo intercooled, Tier III 522 kW (696 CP), filtre de combustibil de 10 si 3 microni standard, optional, sistem dual combustibil/apă. În plus fată de optimizarea consumului de combustibil prin sistemul exclusiv Fuel-Xpert™, tehnologia Oiltronix™ asigură o durată de viată extinsă a componentelor.
Reteaua de service la nivel mondial asigură disponibilitatea imediată a pieselor de schimb.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI