Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Compresoare mobile

Kaeser Kompressoren - made in Germany

15.11.2010
Mariana Pătru; Mădălina Dragomir
 Kaeser Kompressoren - made in Germany
În perioada 7-12 octombrie, Romexpo a organizat la Bucuresti a 28-a editie a Târgului International Tehnic Bucuresti - TIB.
Expozitia a fost structurată în 18 saloane, în functie de domeniul de activitate al firmelor participante. În cadrul salonului de "Compresoare, echipamente pneumatice" una dintre prezentele fidele la editiile TIB ale ultimilor ani este compania germană Kaeser Kompressoren, care s-a prezentat cu  câteva noutăti, printre care un nou compresor cu surub, din seria BSD si modelul M26 din gama compresoarelor mobile Mobilair.

Fondat în 1919 în orasul german Coburg, Kaeser Kompressoren a devenit dintr-un simplu atelier mecanic, unul dintre liderii mondiali în materie de sisteme si solutii pentru aerul comprimat. Sistemele Kaeser cuprind fiecare segment al producerii, tratamentului si distributiei aerului comprimat si sunt proiectate astfel încât să ofere eficientă maximă în orice conditii.
Gama Kaeser include compresoare cu piston portabile, compresoare stationare pentru atelier, compresoare stationare cu piston, compresoare cu surub pentru mica si marea industrie, compresoare mobile pentru constructii, sisteme de management al aerului comprimat, uscătoare cu refrigerare punct de rouă, uscătoare cu membrană, suflante rotative, pompe vacuum cu surub, scule pneumatice si accesorii.
Mai mult decât atât, Kaeser este un pionier al domeniului, atunci când vine vorba de sisteme de management al aerului comprimat. Utilizând tehnologie de ultimă generatie, specialistii companiei cresc eficienta de instalări a compresoarelor, care aduce beneficii atât utilizatorilor, cât si mediului înconjurător.
Cu linii de productie atât în Coburg si Gera, Germania, cât si în Lyon, Franta si aproximativ 4.000 de angajati, Kaeser Kompressoren este reprezentată în întreaga lume prin cele 43 de reprezentante si 47 de parteneri autorizati.

Mobilair - compresoare mobile pentru constructii
Renumita gamă de compresoare mobile Mobilair este produsă într-o fabrică echipată cu tehnologie de vârf, aflată în imediata apropiere a sediului central al companiei, în Coburg, Bavaria de Nord, care beneficiază de  certificarea TÜV pentru testarea zgomotului.
Compresoarele din gama Mobilair sunt fabricate din profile Sigma si sunt dotate cu eficientul bloc de compresie cu surub Kaeser. Componentele sunt fabricate respectând cele mai stricte standarde de calitate, asigurând o durată de viată îndelungată si fiabilitate maximă.
Aceste echipamente sunt usor de utilizat, oferind un acces excelent la componentele principale si sunt usor de întretinut. Special pentru compresoarele portabile Kaeser (M 20, M26, M 43, M57) a fost patentat sistemul Anti-Frost, care reglează automat temperatura de operare în functie de temperatura ambiantă. Acest sistem inovator previne astfel probleme cauzate de temperaturile extreme si creste semnificativ durata de viată a echipamentelor.
Gama Mobilair oferă versatilitate de exceptie. Disponibilă optional împreună cu generatoare si/sau componente pentru tratarea aerului comprimat, aceste compresoare sunt disponibile într-o varietate de configuratii si o gamă variată de presiuni, astfel că aria de aplicatii este extrem de diversă.

Specificatii tehnice

* Model: M 20, M 26, M 30, M 43, M 50, M 57 Utility, M 57
* FAD (mc/min)    2-5,6
* Putere motor (kW)    14-36
* Greutate operatională (kg)    457-1.225
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI