Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Grădinariu Import Export

Solutii pentru o iarnă mai linistită

15.11.2010
Cornelia Rotaru; Gheorghe Apostol
 Solutii pentru o iarnă mai linistită
Înfiintată în anul 1994, societatea Grădinariu Import-Export SRL este în prezent unul dintre liderii pietei utilajelor si accesoriilor de salubritate si o prezentă constantă pe piata utilajelor de constructii.
Un portofoliu impresionant de produse si mărci de renume la nivel mondial, precum Meva, Mevatek, Reinex, Sulo, Efe, VDL, Cukurova, Kramer, MGK sau Epoke, o strategie de dezvoltare extrem de bine pusă la punct, ce se regăseste expusă în sloganul companiei "Ideea ta! Solutia mea! Succesul nostru!", dar si solutii financiare perfect adaptate mediului de afaceri românesc constituie numai câteva dintre motivele pentru care societatea Grădinariu se află permanent în fruntea competitiei din mediul concurential acerb de pe piata salubrizării care cunoaste noi accente cu fiecare sezon.
Si pentru că iarna îsi va face simtită prezenta în scurt timp pe străzile patriei, compania Grădinariu oferă o gamă variată de echipamente destinate împrăstierii materialelor antiderapante, produse de către compania daneză Epoke.
Cu o experientă de peste 80 de ani în domeniu, Epoke este în prezent unul dintre cei mai mari producători europeni de sisteme de pluguri de zăpadă, sisteme de împrăstiat material antiderapant solid si lichid pentru sosele si aeroporturi, modelul Sirius fiind cel mai bine vândut răspânditor de materiale antiderapante din Europa, gratie dozatorului original dezvoltat numit Mixing Systems.

Sărărite si pluguri Epoke

Bazate pe principiul de dozare Epoke care previne formarea puntilor de material în benă si golirea uniformă pe întreaga lungime a benei, sărăritele si plugurile Epoke asigură acuratete si garantează uniformitatea împrăstierii oricăror materiale antiderapante. Banda transportoare protejată împotriva supraîncărcării, asigură o pornire fără probleme indiferent de temperatură sau materialul antiderapant folosit. Sistemul cu roată palpatoare prezintă avantajul că se poate ajusta astfel încât să fie pozitionată cât mai aproape de roata spate a camionului, minimizând astfel uzura rotii si asigurând adaptarea optimă la platforma vehiculului cât si centrul de greutate precum si independenta totală de vehiculul purtător.

Plug zăpadă HR 300/350

Având caracteristici tehnice care îi conferă o adaptabilitate sporită la suprafetele de drum plugul de zăpadă Hidrot HR 300/350 este recomandat pentru drumurile accidentate (ridicături de pământ, denivelări etc). Suspensiile elastice amortizează vibratiile spre masina de bază asigurând o functionare de durată si fără deteriorare a plugului.

Plug de zăpadă SPS 300

Pentru montare pe placa frontală (DIN 76060B)
* Lătimea lamei: 3.000 mm
* Lătimea de curătire a lamei la 27°: 2.700 mm
* Înăltimea lamei: 900 mm
* Greutatea proprie fără suspensie: 780 kg
Cu un portofoliu de comenzi ce nu poate fi ignorat pe piata de profil, Grădinariu Import Export SRL s-a implicat si în sistemul de gestionare a deseurilor în România, domeniu în care nivelul investitiilor va creste simtitor în următorii ani.
Participant constant la expozitiile ce vizează domeniul echipamentelor, utilajelor si accesoriilor de salubrizare si constructii, compania a lansat catalogul Eco Practic, unde cei interesati vor putea găsi întreaga gamă de produse comercializate pe piata românească de profil. De asemenea, informatii detaliate se pot obtine si de pe site-ul www.gradinariu.ro.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI