Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Robust, rapid, fiabil, puternic

Alegerea e simpla: TA 300 Terex - Works for you

16.12.2010
Gheorghe Apostol
 Alegerea e simpla: TA 300 Terex - Works for you
Pe santiere, în cariere de piatra sau nisip, în mine sau în cadrul proiectelor de constructii drumuri, camioanele articulate Terex sunt proiectate sa mentina un nivel de productivitate ridicat, consumul de combustibil scazut si cicluri de lucru scurte.
Teste riguroase au confirmat ca Terex a dezvoltat camionul articulat absolut, capabil sa lucreze în cele mai grele conditii, puternic si fiabil.

Timp mort? Minim!

Camioanele articulate Terex sunt proiectate din fabrica sa se mentina în miscare, printr-un timp mort minim chiar si în cele mai grele conditii.
Regimul de racire cu ulei a sistemului de frânare beneficiaza de un design complet capsulat care prelungeste intervalele de servisare, mentine costurile de operare la un nivel scazut si productivitatea la valori ridicate. Suplimentar, timpii morti sunt redusi prin accesul facil de la nivelul solului la zonele de servisare, ridicarea asistata electronic a capotei si cabina complet basculabila, care reduc si faciliteaza servisarea la maximum posibil.

Cabina operatorului - tehnologie si modernism

Toate instrumentele si manetele sunt pozitionate optim din punct de vedere al manevrabilitatii si functionalitatii. Designul Terex vizeaza operatorul, confortul si controlul total al acestuia pentru o experienta maxima în spatele volanului.
Operare lina - Terex preia tot efortul
Cu suspensia fata total independenta în pachetul standard * unic în reteaua Terex, TA300 este lider în ceea ce priveste confortul operatorului si calitatea condusului.  Designul inovativ reduce oboseala operatorului, creste productivitatea si stabilitatea, permitându-i unei masini de aceste dimensiuni sa exceleze pe teren accidentat. TA300 este un executant de exceptie în toate aplicatiile. Echipat cu un sistem de racire de capacitate ridicata pentru orice zona de pe glob, acest executant încercat poate opera în orice conditii climaterice, din mediul arctic pâna în cel desertic.

Caracteristici:

 • Camion de mare capacitate cu motor puternic, asigura performanta de top pentru clasa sa, ajungând unde altii nu-l pot urma.
 • Proiectat sa depaseasca asteptarile clientilor
 • Tehnica de productie îmbunatatita si calitate încorporata
 • Unul dintre cele mai eficiente camioane din domeniu la consumul de combustibil
 • Testat riguros în conditii extreme pentru putere, productivitate si fiabilitate demonstrate
 • Grad crescut de înclinare în rampa si viteze maxime mai mari pentru productivitate sporita

Ce spun beneficiarii din industrie?

 • "Calitatea la condus a acestui echipament i-a surprins în mod placut pe toti operatorii nostri ... multi au comentat asupra finetii în operare în orice conditii." (Hoffmann * Cea mai mare companie privata din Europa pentru închirierea de echipamente de mare capacitate).
 • "Chiar si fara încarcatura, manevrabilitatea este mult superioara, cu mult mai putina hurducaiala si leganare" (jurnalist independent participant la Testul de Produs)
 • Niciun alt producator nu asigura suspensie total independenta în pachetul standard.
Specificatii:
 • Sarcina utila    28 tone
 • Capacitate de încarcare a benei    17,5 mc
 • Putere motor    385 CP
 • PLI    A963 feb10

Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI