Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
SAIE 2010

Macaralele cu brat articulat s-au remarcat la Bologna

16.12.2010
 Macaralele cu brat articulat s-au remarcat la Bologna
Producatorii de macarale cu brat articulat s-au facut remarcati la editia din 2010 a SAIE Bologna cu o varietate de produse noi si interesante.
Modelele de mare capacitate au fost reprezentate de producatorul Fassi, iar modelul de referinta a fost F1800AXP de 138 de tone. Acesta a prezentat trei versiuni care ajung pâna la opt extensii hidraulice cu o raza minima de 19,4 m.
Effer a prezentat ceea ce reprezentantii companiei descriu ca fiind cel mai puternic brat articulat construit vreodata, modelul de 250 tone Effer 2455 Preogress. Bratul are sase extensii ale bratului articulat, atingând pâna la 59 m lungime si este disponibil în trei configuratii: montat pe camion cu rama auxiliara dubla, pe senile cu o rama auxiliara sau pe senile controlare de la distanta, fara rama auxiliara. Acest tip de  macara este dotat cu sistemul de control al deplasarii comercializat de companie si este montat pe cea mai avansata versiune a sistemului de stabilizatori CroSStab.

Debutul noului producator de macarale pentru teren accidentat PC Produzioni care si-a lansat  prima unitate la sfârsitul anului trecut si a producatorului de macarale mici JMG care si-a prezentat gama de produse pentru prima data la o expozitie internationala, au fost doua prezente notabile pentru editia din acest an. Producatorii traditionali de macarale mobile pe pneuri  au fost de asemenea prezenti la expozitie. Locatelli a anuntat ca a vândut 20 de macarale pentru proiectul de expansiune a Canalului Panama din acest an. Aceasta comanda include 12 unitati din gama de macarale pentru teren accidentat Gril 8300T de 30 de tone si opt unitati GRIL 8600T de 60 de tone.
Un alt expozant traditional a fost TCM care a avut doua standuri la editia din acest an. Unul dintre acestea a prezentat modele produse special pentru armata italiana iar celalalt stand TCM a expus noul model de macara pe senile RTC 28 de 28 de tone.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI