Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment

Powertek face istorie

16.12.2010
Cornelia Rotaru
 Powertek face istorie
Excavatorul Hitachi pentru aplicatii speciale cu numarul 1.000 în Europa ajunge în România.
Modelul ZX250LC-3 cu utilitate în manipularea materialelor a fost achizitionat de reprezentantul local al uneia dintre cele mai mari companii din industria miniera la nivel mondial.
În onoarea acestui eveniment, o ceremonie speciala a avut loc la fabrica Hitachi din Oosterhout, Olanda, pe 18 noiembrie a.c., incluzând un tur al fabricii si înmânarea oficiala a cheilor catre Powertek într-un cadru festiv.
"Productia echipamentului Hitachi cu numarul 1.000 în Europa în domeniul aplicatiilor speciale este o mare realizare atât pentru HCME, cât si pentru Powertek", declara reprezentantul de Vânzari * Echipamente Speciale, Mark Burghoorn. "Subliniaza concentrarea eforturilor Powertek în domeniul aplicatiilor speciale, printr-o abordare agresiva si pozitiva a acestui sector. Prin reteaua creata, Powertek va sustine succesul echipamentelor Hitachi în domeniul manipularii de materiale pe piata din România, aflata într-o crestere temperata, dar sigura."

Excavatorul pe senile ZX250LC-3 este parte a unui pachet total de 6 echipamente negociate: 3 modele ZX250LC-3 (varianta pe senile) si 3 modele ZX250W-3 (varianta pe roti). Având în dotare o cabina liftabila hidraulic, pentru toate tipurile de vreme si izolata fonic, brat monobloc scurt si selector de prindere rotativ, modelul ZX250LC-3 va fi folosit la descarcarea fierului vechi din vagoane si camioane pe platformele de lucru din tara. Cu un personal total de peste 1.300 de angajati, beneficiarul este prezent atât pe piata interna, cât si internationala cu afaceri în Bulgaria, Elvetia, Ungaria, Cipru si China.
Echipamentul beneficiaza în pachetul standard de e-Service Owner's Site, site-ul de service al utilizatorului, accesibil on-line, din birou sau din masina, pentru administrarea la distanta a flotei  si reducerea costurilor de întretinere a flotei.
Powertek Company SRL
www.powertek-company.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI