Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Ritchie Bros. - vânzari record de macarale

18.01.2011
Ritchie Brothers Auctioneers a atins un nou record în vânzarea de macarale în anul care tocmai a trecut, cu un total de 1.870 de macarale catre 1.350 cumparatori din 63 tari. În total, vânzarile de macarale au depasit valoarea de 155 milioane $. Noua cifra a reprezentat un record, care l-a depasit pe cel stabilit în 2009 când compania a vândut 1.700 macarale catre 1.270 de cumparatori din 60 de tari pentru mai mult de 150 milioane $.
Aproximativ 70 % din macaralele vândute în 2010 au fost cumparate de cei care au licitat la fata locului, într-una din numeroasele locatii pe care compania canadiana le are în lume. Cele 30 procente ramase au fost reprezentate de cei care au licitat online.
Presedintele Ritchie Bros., Rob Mackay a declarat: "Am putut observa o crestere constanta a numarului de macarale vândute în cadrul licitatiilor fara rezervare din ultimii ani, inclusiv a numarului de macarale de mare valoare, cele care se apropiau de un milion de dolari. Acest lucru demonstreaza încrederea din ce în ce mai mare a proprietarilor de macarale în modul de desfasurare al licitatiilor Ritchie Bros., în abilitatea noasta de a ajunge la cumparatorii potriviti si de a le oferi în schimb un nivel adecvat al beneficiilor financiare pentru bunurile lor"

Cea mai mare vânzare individuala realizata de Ritchie Bros. în 2010 a fost reprezentata de o macara pe senile de 440 tone în Denver, Colorado în valoare de 2,5 milioane $ si o macara tot teren vânduta în Ocna, Spania pentru 1 milion Euro unui cumparator online din Chile. Urmatoarea vânzare importanta va include 60 de macarale si se va efectua printr-o licitatie de cinci zile în Orlando, Florida între 15 si 19 februarie. Printre tipurile de macarale din cadrul acestei licitatii se vor numara macarale de categorie grea, tot teren si automacarale. Acestea vor fi vândute celui care va licita cel mai mult indiferent de valoarea oferita, fara limita inferioara de pret sau rezervari.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI