Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 59

Caterpillar deschide o fabrica de utilaje pentru minerit īn Thailanda

18.01.2011
Caterpillar deschide o fabrica de utilaje pentru minerit īn Thailanda
Caterpillar si-a anuntat intentiile de a deschide o noua fabrica īn Thailanda. Lucrarile vor īncepe īn 2011 iar productia este programata sa fie lansata īn anul 2012. Fabrica va produce o gama completa de dumpere si īncarcatoare articulate care sunt folosite de clientii Caterpillar din toata lumea pentru aplicatiile din minerit.
Caterpillar continua sa faca investitii strategice īn domeniul mineritului pentru a-si sustine clientii. Prima unitate de productie Caterpillar din Thailanda va creste capacitatea de productie a companiei pentru utilajele de minerit contribuind la īndeplinirea obiectivului companiei de a-si concentra atentia asupra nevoilor pe termen lung a clientilor de pe pietele emergente.
Fabrica de 60.000 mp va fi situata īn Parcul Industrial Hemaraj Rayong din provincia Rayong si va creste nivelul actual al productiei de utilaje de minerit realizat īn Australia si Brazilia pentru a raspunde cererii īn continua crestere. Dupa ce fabrica din Thailanda va deveni complet operationala la capacitate maxima se estimeaza ca aici vor lucra 800 de persoane.
Dezvoltarea continua a planurilor de infrastructura īn special pentru pietele mondiale īn expansiune combinata cu tendintele pe termen lung de urbanizare si sporire a nivelului de trai din economiile emergente vor continua sa genereze o cerere pe termen lung de marfuri. Deschiderea acestei fabrici va ajuta de asemenea Caterpillar īn consolidarea pozitiei sale de lider īn industria miniera.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI