Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
STIVUITOARE

Cesab - made in Italy

18.01.2011
Gheorghe Apostol; Dan Vasile
Cesab - made in Italy
Cu o experienta de peste 50 de ani, Cesab este astazi unul dintre cei mai mari producatori europeni de echipamente destinate logisticii. CESAB este parte a grupului TOYOTA MATERIALS HANDLING, lider mondial în productia de electro si motostivuitoare, precum si de transpalete manuale si electrice. Compania a luat fiinta în anul 1942 la Bologna, fiind primul producator de stivuitoare din Italia. De atunci, consolidarea pozitiei de lider în Europa, pentru sectorul de manipulare a materialelor si marfurilor paletizate a fost cel mai important obiectiv, iar cresterea constanta si folosirea celor mai moderne tehnologii au facut posibila atingerea acestuia.
Începând cu anul 2007 producatorul italian este prezent pe piata din România prin dealerul sau autorizat Case Utilaje de Constructii.

Noua gama de motostivuitoare M 300

Începând cu anul 2010 producatorul italian a introdus pe piata noile motostivuitoare M 300, cu capacitati cuprinse între 1,5 si 3,5 tone cu transmisie hidrodinamica.
Gama Cesab M300 este fabricata utilizând Toyota Production System, certificat ISO 14001 si considerat drept unul dintre cele mai bune sisteme de productie din lume. Motostivuitoarele Cesab din gama M sunt echipate cu motoare Toyota Diesel si Toyota LPG, pentru performante optime si au fost proiectate pentru a face fata si celor mai dificile aplicatii de lucru.
Caracteristici precum rezistenta, durabilitatea si fiabilitatea împreuna cu sistemul hidrodinamic de transmisie garanteaza performante optime si un nivel de productivitate excelent. Acestea sunt utilajele ideale pentru a lucra pe distante lungi datorita transferului gradual al fortei de la motor la roti care favorizeaza usurinta de manevrare. Operatorul beneficiaza de un confort ridicat gratie unui scaun pneumatic cu suport lombar si a vizibilitatii panoramice. 
Pentru a satisface cerintele tuturor operatorilor, comenzile pot fi de tipul unui minijoystick sau a unui ecran tactil.

Echipamente Warehouse

Electrostivuitoarele cu catarg retractabil marca CESAB ofera caracteristici excelente de performanta la accelerare, ridicare si frânare, care sunt simplu de programat si operat datorita interfetei inteligente om-echipament. Sistemul avansat cu alimentare tip AC reduce costurile la operare si mareste viteza de lucru a stivuitoarelor electrice. Este disponibila o gama completa de tipuri de sasiu si configuratii de catarg, cu capacitati de pâna la 2 tone.
Electrostivuitoarele CESAB beneficiaza de un design inteligent cu un sasiu mai îngust comparativ cu alte modele, pentru a oferi o manevrabilitate si o usurinta în utilizare superioare în zone unde nevoia de spatiu este esentiala.
Având cinci modele noi, noua gama de stivuitoare R include echipamente standard,  stivuitoare pentru depozite frigorifice si versiuni pentru sisteme drive-in, electrostivuitoarele având sarcini nominale cuprinse între 1,4 si 2 tone. Utilajele din gama R sunt ideale pentru manipularea sarcinilor lungi, precum si pentru
manipularea conventionala a paletilor în spatii restrânse sau aglomerate. 

Cesab R300

Gama Cesab R300 a fost conceputa pentru a oferi productivitate maxima, manevrabilitate de exceptie si siguranta în operatiunile de manipulare a materialelor.
Fiecare element al fiecarui model a fost dezvoltat pentru a creste standardele de calitate si productivitate oferite pâna acum de utilajele Cesab. Pentru a creste durata de viata a echipamentelor si siguranta folosirii acestora constructorul italian a pus mare accent pe partea constructiva, design, dar si calitatea materialelor folosite.
Astfel a rezultat un electrostivuitor cu caracteristici deosebite, precum sistem de control avansat si un sistem sofisticat de directie 360° care garanteaza la simpla atingere a unui buton o manevrabilitate excelenta. Cesab R300 a fost conceputa pentru a maximiza productivitatea operatorului, utilizând un design ergonomic menit sa asigure atât confortul operatorului cât si siguranta acestuia.
Cu capacitati de încarcare de la 1.400 la 2.000 kg, înaltimi de lucru de pâna la 8.500 mm si echipare cu motoare AC, gama R300 reprezinta una dintre cele mai avansate de pe piata.

Date tehnice

* Model    R214, R216, R314, R316, R320
* Capacitate    1,4-2 t
* Înaltimea
de ridicare    6.300-8.000/8.000-8.500 mm
* Tensiunea    48 V / 620 Ah - 48 V / 930 Ah
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI