Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Aplicatii speciale

CASE CX240B MH pentru Grist Group

17.02.2011
Mariana Patru
 CASE CX240B MH pentru Grist Group
Grist Group, una dintre cele mai importante companii din domeniul manipularii deseurilor, din Tara Galilor a devenit proprietarul unui nou excavator industrial Case CX240B MH. 
Nigel Grist, presedinte al Grupului de companii Grist, cu sediul în Devizes, Wiltshire a achizitionat primul model CX240B MH pentru subsidiara companiei Wiltshire Waste Recycling. Utilajul, echipat cu graifer este utilizat pentru sortarea rezidurilor provenite din constructii si demolarea cladirilor atunci când acestea ajung pe santierul companiei, dar si pentru alimentarea unui ciur rotativ.    
"Cabina înaltata este primul lucru pe care-l observ si este excelenta pentru ca operatorul poate vedea bine ceea ce face, iar munca devine mult mai sigura", a declarat domnul Grist. " Utilajul este extrem de fiabil în termeni de putere si accesibilitate si senilele îi confera multa stabilitate. Pentru activitatile pentru care este destinat, varianta pe senile este de preferat celei pe pneuri pentru ca nu trebuie coborâti stabilizatorii si nu exista riscul de a face pene."
Compania a achizitionat de asemenea si excavator pe pneuri de cca. 20 t, Case WX185 pentru a face echipa cu modelul CX240B-MH. "Îl folosim mai ales în curte", a explicat domnul Grist.

Performantele obtinute de primul excavator Case au determinat grupul Grist sa achizitioneze înca un model, care a facut obiectul unei comenzi speciale. De aceasta data, utilajul special modificat a fost cumparat pentru subsidiara Devizes Reclamation Company Ltd si este utilizat pentru manevrarea masinilor pentru casat. 
Una dintre caracteristicile importante ale acestui utilaj este ca a fost construit special pentru a corespunde cerintelor companiei si aplicatiilor specifice acesteia. Balansierul bratului de sapare a fost ranforsat pentru a putea permite folosirea unui graifer cu cinci dinti, accesoriu esential în procesul de manipulare a masinilor vechi. 
Modificarile au fost realizate de catre dealerul Case LDH din New Port, sudul Tarii Galilor. "Avem un  parteneriat cu LDH care dureaza de mai bine de zece ani si functioneaza perfect. Au cunostinte foarte bune despre ceea ce este nevoie pentru a duce la bun sfârsit o lucrare si s-au ocupat de modificarea utilajului", a precizat domnul Grist.

Prezenta unui utilaj modern, de ultima generatie pe santier a avut reactii, deoarece dupa cum declara si Grist "aceasta este prima masina noua care lucreaza în cimitirul de masini". Pâna acum acesta a adus numai utilaje uzate pentru a lucra în acest mediu de lucru extrem de dur.
Dar CX240B MH se comporta admirabil într-un mediu unde lucreaza opt ore pe zi, sase zile pe saptamâna si poate manipula pâna la 20.000 de tone de deseuri în fiecare an.
"Este un utilaj foarte fiabil, iar sprijinul acordat de LDH a fost excelent. Performantele în termeni de consum de combustibil si eficienta per total capacitate de ridicare si mentenanta sunt remarcabile", a concluzionat Grist.
Grist Group este un conglomerat de companii, cu sediul în Devizes, Wiltshire. Grupul cu o cifra de afaceri de 15 milioane lire si 123 de angajati, înglobeaza Wiltshire Waste (Recycling) Ltd si Devizes Reclamation Company Ltd, dar si Devizes Hire Ltd, Wiltshire Accident Repair Centre, Wiltshire Recovery si Wiltshire Event Services.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI