Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Producatori mondiali

ESCO - piese de înalta rezistenta

17.02.2011
Dan Pavel; Mariana Patru
 ESCO - piese de înalta rezistenta
Istoria firmei ESCO începe în anul 1913, în orasul american Portland, Oregon, aici fiind construit primul furnal cu arc electric din vestul Americii. În anul 1920 sunt produse primele oteluri aliate pentru piesele finite. Utilizarea otelului manganos pentru productia cupelor de graifer ajunge un standard în domeniu. Cresterea firmei este permanenta, din ce în ce mai multe piese din otel de calitate fiind livrate firmelor din întreaga lume.
În prezent, ESCO este unul din liderii mondiali ai segmentului de piese de uzura pentru industria utilajelor de constructii terasiere. Sinonim cu inovatia si performantele inegalabile, ESCO duce mai departe traditia si îsi îmbunatateste permanent gamele de piese si parti de uzura pentru industria utilajelor de constructii. Timp de aproape un secol, ESCO a livrat produse de ultima generatie, servicii prompte si solutii testate direct în productie, rezolvând cele mai dificile probleme ale clientilor sai.
Din dorinta de oferi produse finite tot mai bune, ESCO a dezvoltat linii de productie ce nu produc reziduuri tehnologice ce rezulta în mod normal în urma procesului de prelucrare a materialului brut, astfel reducându-se costurile de productie si insuflând angajatilor sai dorinta de a îmbunatati continuu calitatea lor. Rezultatul: clientii ESCO cheltuiesc mai putin si produc mai mult.
Cu unitati de productie în America de Nord si de Sud, Europa si Asia si distribuitori autorizati pe piete cheie din întreaga lume, ESCO ofera solutii pentru uzura si unelte pentru cele mai dure si solicitante aplicatii.
Sistemul de dinti Ultralok, unul dintre produsele de vârf din portofoliul Esco este valabil pentru o gama larga de utilaje pentru constructii, precum excavatoare, încarcatoare, cupe de randament, samd.

Lansat în 2009, Ultralok a devenit rapid unul dintre cele mai vândute sisteme de dinti pentru cupele de excavator. Printre avantajale care îl fac unic pe piata, prin simplitatea montarii si eficienta, putem enumera: dispozitivul de blocare integrat, astfel ca ansamblul este format din doua piese, spre deosebire de sistemele traditionale din trei parti componente, sistemul simplu de montaj, fara utilizarea ciocanului, astfel ca siguranta muncii este crescuta, stocul de rezerva este redus, iar înlocuirea direct pe frontul de lucru este simplificata.
Datorita designului sau deosebit, Ultralok ofera un sistem de închidere sigur, cu un design care nu numai ca furnizeaza o siguranta a muncii sporita, dar si elimina necesitatea folosirii de bolturi sau închizatori.
Dintii ramân ascutiti, penetreaza mai bine, se uzeaza mai putin. Astfel, Ultralok atinge echilibrul optim dintre protectia împotriva uzurii si productivitate.
O penetrare mai buna ajuta la cresterea cantitatii de material ridicata în cupa. Designul aerodinamic al sistemului Ultralok si dintii care se ascut singuri contribuie la îmbunatatirea capacitatii de penetrare. Astfel dependenta de presiunea hidraulica se reduce, consumul de combustibil scade si productivitatea în ansamblul sau creste.

Caracteristici si beneficii

* Rezistenta sporita la uzura cu 15 procente comparativ cu alte sisteme similare si utilizarea unui aliaj din otel mai dur care creste durata de utilizare.
* Fiabilitate si rezistenta crescute
* Reducerea costurilor de utilizare, datorita sistemelor de închidere integrate
* Performante de sapare crescute
* Mai usor de utilizat datorita elementelor de închidere integrate
* Siguranta crescuta a muncii, datorita sistemului hammerless, care reduce riscul de accidente

Ultralok System - configuratii si forme

S - Sistemul în forma de S reprezinta o alegere excelenta pentru excavatoare si încarcatoare frontale pentru aplicatiile generale de sapat.
Pentru o mai mare durabilitate prezinta o nervura centrala.
C - Acesta este un dinte în forma de dalta în principal pentru utilizarea pe excavatoare. Designul furnizeaza un nivel excelent de penetrare si o rezistenta mai mare la uzura în cazul aplicatiilor speciale. Dintele se mentine ascutit pe toata durata  de viata.
P - Sistemul cu dinti în forma de P este o alegere potrivita pentru aplicatiile speciale si materialele extrem de dure fiind conceput special pentru utilizarea pentru excavatoare, dar poate fi folosit si pentru încarcatoare frontale. Nervurile asigura fiabilitatea si rezistenta sistemului pe toata durata de viata a acestuia.
T - Sistemul în forma de T ofera performante maxime în aplicatii dure si materiale extrem de abrazive. Configuratia sa unica reduce riscul de blocare a rocilor între ramificatiile dintilor si este destinat folosirii la colturi în combinatie cu dintii în forma de P pentru a curata laturile cupei. Dintii de la extremitati pot fi schimbati pentru a creste durata de viata a sistemului.
F - Dintii în forma de F sunt destinati aplicatiilor de sapat si aplicatiilor care necesita muchii ascutite. Acest sistem reprezinta o alegere excelenta pentru excavatiile pentru fundatii si sapatul de santuri. Muchia lata maximizeaza capacitatea cupei utilajului.
H - Varianta H este un dinte pentru aplicatii ce implica materiale extrem de abrazive si este destinat excavatoarelor. Elementele de metal aditionale cresc durata de viata a sistemului.
AP - Sistemul AP este destinat aplicatiilor dure cu materiale abrazive si este montat de cupele încarcatoarelor multifunctionale. Designul înclinat al vârfului ajuta la mentinerea dintelui ascutit.
A - Dintii în forma de A au fost fabricati pentru o protectie optima împotriva uzurii pentru încarcatoarele frontale care lucreaza în aplicatii dure, cu materiale abrazive. Vârful înclinat si  integrat în arhitectura cupei asigura o mai buna încarcare a cupei. Mantaua din otel de înalta rezistenta situata în partea inferioara asigura protectie maxima împotriva uzurii si o nivelare optima pentru a reduce riscul de avariere a pneurilor.
Unicul importator în România a întregii game de sisteme de uzura ESCO este compania
Arox Equipment SRL
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI