Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Echipamente de ridicat

Inovatia, prioritate de top la ATLAS Maschinen GmbH

17.02.2011
Cornelia Rotaru
 Inovatia, prioritate de top la ATLAS Maschinen GmbH
AK 620.3 este noua definitie a cuvântului ,,mare" în gama de macarale Atlas. Macaraua din categoria de 620kNm, poate fi configurata cu un numar cuprins între 5 si 9 extensii telescopice, ajungând la o raza de lucru de 22 m si o capacitate de ridicare de 1.650 kg.
În completare, un prelungitor hidraulic "Fly Jib" cu pâna la 6 extensii telescopice aduce flexibilitate si timpi rapizi de lucru, facilitând accesul în locuri extrem de greu de atins, ducând astfel la bun sfârsit orice sarcina.
Sistemul de rotire continuu cu dublu angrenaj determina un moment ridicat si duce la miscari de rotire instante.
Pozitionarea înclinata a bratului de ridicare asigura precizie în operare în spatii restrânse, când se opereaza aproape de coloane, obstacole sau la raze foarte mici.
Deschiderea impresionanta a stabilizatorilor macaralei de 8,6 m confera chiar si sasiurilor purtatoare de dimensiuni mici o stabilitate de invidiat. Liniile hidraulice ale suportilor de sprijin sunt protejate la interiorul grindei de calare.
Printre avantajele noului model Altlas AK 620.3  se numara în configuratia standard functia de utilizare a uleiului circulat care permite miscari de extindere rapide, ceea ce creste gradul de eficienta, mai ales la lungimi mari de brat.

Tot în pachetul standard este inclusa si radiocomanda.
Constructia usoara în combinatie cu utilizarea otelurilor de înalta rezistenta a reprezentat dintotdeauna principiul de constructie de baza la Atlas. O masa proprie astfel redusa înseamna o capacitate mai mare de ridicare pe camion.
Componentele hidraulice de top sunt protejate împotriva impuritatilor prin panouri de filtrare. Comenzile electrohidraulice sporesc confortul în operare. Acestea, în combinatie cu sistemul LM+ (Load Moment Plus) permit ridicarea sarcinii la limita superioara.
Dimensiunile de gabarit ale acestui echipament impresionant respecta toate normele de trafic rutier europene si globale. Principalele domenii de utilizare ale acestui echipament sunt:
* logistica elemente industriale,
* operatiuni de montare/demontare sarcini grele
* si /sau functionare în regim de automacara la operatiuni clasice de încarcare/descarcare.

Date tehnice

* Capacitate maxima de ridicare    11,88 t
* Lungime maxima a bratului    24,20 m
* Sistem hidraulic    350 bari - 120l/min

AK 620.3 ofera numeroase beneficii

* Flexibilitate
* Timpi rapizi de lucru
* Miscari de rotire instante
* Miscari de extindere rapide
* Precizie in operare
* Stabilitate de invidiat

Gama de macarale Atlas

ATLAS este marca înregistrata a ATLAS Maschinen GmbH. Gama completa a macaralelor pe camion ATLAS cuprinde peste 55 de modele diferite, cu 304 optiuni de brat si raze hidraulice de pâna la 22 de metri cu 9 extensii hidraulice si momente de încarcare între 13 si 620 kNm.
Principalele aplicatii se regasesc în domeniul montarii pe camion si asamblarii stationare. Dar macaralele ATLAS de aceste dimensiuni se pot monta si în sistem fix, pe nave si vapoare.
Indiferent de model, toate macaralele pe camion se pot ajusta individual nevoilor si solicitarilor clientului. Service-ul si satisfactia clientului sunt cele mai importante obiective în cadrul parteneriatului ATLAS - Powertek. Prin reteaua de ingineri specializati si unitati de interventie mobile, Powertek asigura diagnostic si reparatii la sediul si/sau în imediata apropiere a clientului, în functie de gravitatea problemei. Piesele de schimb pe stoc asigura un timp de interventie minim. Daca piesa de care aveti nevoie nu este disponibila pe stoc, depozitul central ATLAS va realiza livrarea în 24 de ore.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.powertek-company.ro.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI