Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Centrul pentru aplicatii

Solutia optima pentru fiecare client

17.02.2011
Mariana Patru
 Solutia optima pentru fiecare client
Pentru mai bine de 50 de ani, numele de FUCHS a fost sinonim cu procesul de fabricatie inovator īn domeniul manipulatoarelor pentru materiale.
Cu un design specific, mereu orientat spre eficienta si productivitate, masinile TEREX-FUCHS pot fi īntālnite peste tot īn lume, īn centre pentru fier vechi si pentru reciclarea materialelor, īn fabrici de prelucrare a lemnului, combinate siderurgice, precum si īn porturi fluviale si maritime.
Gama de īncarcatoare pentru manipularea materialelor produse īn prezent la TEREX-FUCHS este rezultatul unor preocupari permanente de a raspunde tuturor cerintelor pietei. Totusi pentru o si mai buna adaptare la cerintele specifice ale fiecarui client, s-a dezvoltat un nou departament, denumit Centrul pentru aplicatii, unde specialisti cu multa experienta ofera solutii tehnice pentru cele mai diverse aplicatii, asa cum rezulta ele din solicitarile clientilor.
Astfel o masina standard de orice marime poate fi furnizata si īntr-o varianta modificata, cu un sasiu inferior mai mare, sau cu un sistem de rulare pe senile īn locul celui standard pe roti.

O astfel de masina are o stabilitate marita, putānd lucra de pilda cu un brat mai lung, sau cu echipamente de lucru de mai mare capacitate.
Pentru īncarcarea navelor īn porturi fluviale si maritime se pot aplica solutii diferite pentru īmbunatatirea regimului de lucru. Īntre solutiile aplicate amintim: folosirea unui brat de ridicare curbat, deplasarea pe verticala si īnspre fata a cabinei si mai ales plasarea sasiului superior pe un pilon, sau dupa caz folosirea unui sasiu inferior de mai mare capacitate.
Īn imaginile prezentate se pot vedea: un īncarcator MHL350D cu sistem de rulare pe senile si doua variante derivate din īncarcatorul MHL360D, un MHL365 cu sasiu inferior marit de MHL380 si un MHL365 cu pilon, cu īnaltimea de 1,4 m.
Īn imaginea alaturata se poate vedea o varianta a modelului MHL380D cu pilon, care avānd si bratul principal curbat,  asigura accesul optim īn cala unor nave de mare capacitate.

Tot īn porturi se pot aplica si alte solutii, precum plasarea sasiului superior si a echipamentului de lucru ale masinii TEREX-FUCHS, pe un cadru īnalt, ce ruleaza pe sine si pe sub care poate trece trenul cu vagoanele din care se descarca marfa.
Īn cazul īn care se lucreaza īntr-un punct fix, īn port sau īntr-un centru de procesare a fierului vechi, de exemplu pentru alimentarea unei ghilotine si/sau prese de balotat de mare capacitate, se pot folosi variantele fixe ale īncarcatoarelor TEREX-FUCHS,din seria AHL, ce  sunt actionate electric, deci mai ieftine si nepoluante.
De asemenea oricare dintre masini poate fi echipata cu tipul de graifer adecvat materialului manipulat sau cu cārlige de sarcina si foarfece hidraulice de capacitati diferite.
Pentru configurarea masinii distribuitorul autorizat
TEREX-FUCHS īn Romānia este firma TRACTOR PROIECT
COMERT Brasov.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI