Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Samoter 2011

Hyundai Seria 9

17.03.2011
Mariana Patru
 Hyundai Seria 9
Hyundai Heavy Industries Europe a prezentat o gama vasta de echipamente pentru constructii, minerit si cariere, la editia din acest an a Samoter, eveniment care a marcat si lansarea ultimelor noutati din Seria 9, trei modele de excavatoare de 6 t, 8 t si 23 t a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor.
Noile excavatoare din seria 9
Seria 9 a fost creata punānd interesele si confortul operatorului pe primul plan consolidānd astfel pozitia Hyundai pe piata si stabilind noi standarde īn domeniul tehnologiei pentru excavatoare, producatorul acordānd o mare importanta performantelor, fiabilitatii si randamentului utilajelor. 
Gama Hyundai de mini-excavatoare cu greutati operationale de pāna la 5 t a fost deja extinsa odata cu lansarea modelelor din seria 9, inclusiv cu modelele de 2,7 t si 3,5 t  a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor. Gamei de dimensiune medie, de pāna la 13 t, i-au fost adaugate doua modele noi cu raza care nu depaseste perimetrul senilelor si care au o greutate de 6 t si 8 t.

Excavatoare īn categoria grea si īncarcatoare frontale

Hyundai si-a extins de asemenea atāt gamele de excavatoare cāt si cele de īncarcatoare frontale din gama heavy-duty. Accentul a fost pus pe durabilitate si productivitate avānd īn vedere ca astfel de utilaje sunt folosite pentru aplicatii dintre cele mai dificile de sapat si īncarcat īn medii de lucru solicitante.
Prin lansarea noilor modele de 23,5 t  a caror raza nu depaseste perimetrul senilelor, versatilitatea gamei a fost īmbunatatita īn special pentru aplicatiile de sapare si īncarcare īn zonele aglomerate, cu spatii de manevra limitate.
Odata cu aducerea pe piata a seriei 9, Hyundai a anuntat de asemenea disponibilitatea sistemului GPS de management de la distanta Hi-Mate care permite proprietarilor si operatorilor sa stie locatia exacta a utilajului īn orice moment si sa obtina date operationale si de diagnosticare despre acesta.
Hi-Mate contribuie la o mai buna utilizare a utilajelor, astfel ca acestea sunt mai bine īntretinute, iar costurile de operare sunt controlate.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI