Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Noua gama de stivuitoare Hyundai la CeMAT 2011

17.03.2011
 Noua gama de stivuitoare Hyundai la CeMAT 2011
Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) va prezenta câteva modele noi de stivuitoare la editia din 2011 a expozitiei CeMat care se va desfasura în Hanovra. Aceste modele sunt reprezentate de ultimele completari aduse gamei curente de produse.
50L-7A este un model complet nou care a fost adaugat gamei LPG. Acesta completeaza modelele existente cu un utilaj care are o capacitate de încarcare de 5 tone. Noua serie consta acum în patru stivuitoare cu capacitati de 3,5 t, 4 t, 4,5 si 5 tone. Va exista o completare si la nivelul sectorului de capacitate mai mica prin adaugarea unui model de 3,3 tone, 33L-7A.

Toate modelele din seria A sunt dotate cu motoare Tier 4. Acestea sunt printre primele din Europa care se afla în conformitate cu aceste standarde,  astfel ca Hyundai ofera deja garantia unei investitii sigure în viitor. Nivelul redus al emisiilor contribuie si la mentinerea unui mediu înconjurator mai sanatos si a unui mediu de lucru sigur. Au fost efectuate o serie de inovatii si la nivelul transmisiei de putere precum noul aranjament al axei frontale. Cu noul sistem, transmisia a fost montata independent de axa frontala cu un arbore intermediar. Acest lucru elimina efectiv vibratiile transmisiei pentru o operare mai lina si un confort mai mare pentru operator. Noua solutie prezinta avantaje si pentru service deoarece în acest fel cutia de viteze si axa frontala pot fi accesate separat.

Doua modele de stivuitoare heavy duty vor fi adaugate gamei diesel: noul 180D-7E care o capacitate de încarcare de 18 tone si modelul de 25 de tone 250D-7E, echipate cu motoare Cummins, transmisie ZF si axe Kessler. Cu aceste modele noi, Hyundai ofera acum o gama completa de stivuitoare cu o capacitate care variaza între 1,5 si 25 tone ceea ce înseamna ca este capabil sa satisfaca orice nevoie a clientului.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI