Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Doosan GX

17.03.2011
Gheorghe Apostol; Cornelia Rotaru
Doosan GX
Stivuitorul a fost înca de la aparitie o necesitate evidenta în cadrul oricarui depozit si, în general, în orice unitate de productie, utilizarea acestuia fiind multipla. Daca la început manipularea cu ajutorul furcilor parea suficienta, cu timpul nevoia de a manipula marfuri de toate tipurile, greutatile si formele a condus spre aparitia diverselor atasamente specializate pentru fiecare tip de marfa.
Stivuitorul poate lucra la capacitate si viteza maxime, în plus, marfa, obiectul principal al oricarei afaceri este în siguranta. Cu ajutorul dispozitivelor special adaptate, marfa nu sufera socuri mecanice care ar putea-o deteriora iremediabil. Bineînteles ca utilizarea unui astfel de atasament trebuie facuta cu un stivuitor fiabil si robust. O solutie excelenta o reprezinta stivuitoarele Doosan, extrem de apreciate tocmai datorita acestor calitati, care le-au facut cunoscute în toata lumea initial sub numele de Daewoo.
Compania RADACINI EQUIPMENT ofera toata gama de stivuitoare diesel, GPL si electrice marca Doosan, fiind importatorul oficial pe întreg teritoriul României. Acoperirea întregii tari prin reprezentante de vânzari si service-uri asigura cele mai bune servicii pentru clientii sai, acestea în tandem cu stivuitoarele Doosan oferind solutii ideale oricarui client.

GX- great experience

Producatorul de stivuitoare Doosan este recunoscut la nivel mondial pentru echipamentele sale fiabile, puternice, rezistente si usor de utilizat. Experienta de peste 40 de ani a fost folosita pentru a fabrica echipamente care asigura un echilibru perfect între inovatia tehnologica, performante, eficienta si confortul operatorului. Astfel stivuitoarele Doosan vor creste productivitatea si vor diminua costurile de operare.
Gama GX, D15/18G si G15/18 G a fost conceputa pentru a sustine angajamentul global pe care Doosan si l-a asumat, de a furniza stivuitoare eficiente din punct de vedere al costurilor dar la fel de fiabile. 
Aceste echipamente ofera niveluri de performanta exceptionale, durabilitate si fiabilitate. Constructia robusta , specifica stivuitoarelor Doosan a fost mentinuta, iar confortul operatorului a plasat pe lista prioritatilor de design. Gama GX a fost lansata la începutul anului 2010, ca un raspuns al producatorului la nevoile clientilor de a achizitiona echipamente la preturi mici, fara a compromite însa performantele utilajului sau calitatea materialelor utilizate în fabricatie. 

Conceptul din spatele gamei GX este simplu si economic, dar productiv în performante.
Accesorii pentru orice aplicatie
Piata din România se maturizeaza din ce în ce mai mult, iar clientii încep sa caute solutii adecvate propriei afaceri, iar clientii cauta utilaje specializate pentru fiecare tip de aplicatie. Astfel, stivuitoarele Doosan pot fi echipate cu atasamente special concepute pentru fiecare tip de marfa.
Accesoriile pentru manevrat cauciucuri sau role de hârtie, dotate cu brate speciale ce prind din lateral marfa se pliaza acum exact pe dimensiunea acesteia. Aceste atasamente sunt dotate cu limitatoare de presiune pentru a împiedica deteriorarea marfii, acest aspect negativ putând sa apara în urma unei strângeri prea puternice.
Alte atasamente prevazute tot cu brate de prindere laterala sunt destinate electrocasnicelor sau balotilor de celuloza. Cu ajutorul acestora se poate manipula orice tip de marfa dreptunghiulara, deoarece atasamentul este ales în functie de aceasta.

Un sistem deosebit de utilizat este cel capabil sa manevreze mai multi paleti în acelasi timp. Acesta dispune de cel putin patru furci, în loc de doua, si poate descarca în acest caz doi paleti în acelasi timp, înjumatatind astfel timpul de descarcare sau încarcare.
Radacini Equipment furnizeaza întreaga gama de atasamente speciale împreuna cu stivuitoarele Doosan, deoarece pentru a profita de beneficiile unui astfel de atasament trebuie utilizat un utilaj conceput pentru orice tip de lucrare, în orice conditii, indiferent cât de grele ar fi. Datorita gamei complete de stivuitoare Doosan ce acopera manipularea marfurilor cu greutati de la 1 la 16 tone, acestea pot fi folosite în orice mediu, de la depozite de marfuri usoare pâna la santiere si porturi. 
Totul, de la stivuitor si pâna la atasament, este conceput pentru a asigura productivitate maxima în deplina siguranta. Bineînteles ca un rol important îl are conceptia ergonomica a postului de conducere, toate comenzile fiind la îndemâna, extrem de usor de accesat, toate acestea fiind completate de modul de constructie atât al catargului, cât si al atasamentului ce confera vizibilitate maxima.
Pentru orice afacere, este extrem de important ca produsul sa fie manipulat în conditii ideale si cu maxima eficienta, iar un stivuitor Doosan cu accesoriul adecvat reprezinta o solutie potrivita.

Caracteristici si optiuni:

* motorizari diesel si GPL
* capacitati nominale 1,5 si 1,8 tone
* înaltime de ridicare pâna la 6.000 mm
* scaun cu suspensie
* translatie laterala (sideshift) în standard
* optional cabina  la un pret scazut în trei variante:
- acoperis
- acoperis +parbriz+stergator
- cabina închisa metalica sau PVC
* element de filtrare cu dublu element
* senzor prezenta operator

Detalii tehnice
* Modele    D15G, D18G, G15G. G18G
* Capacitate    1.500-1.750 kg
* Înaltime maxima de ridicare    6.000 mm
* Viteza de deplasare încarcat/descarcat    19/20-17,2/18,4 km/h
* Viteza de ridicare încarcat/descarcat    580/640-600/650 mm/s
* Greutatea totala(fara sarcina)    2.800-3.030 kg
* Putere motor    45,7/2.400-35,8/2.400 CP/rpm   

Pentru detalii complete despre stivuitoarele Doosan si gama completa de atasamente puteti consulta si site-ul www.stivuitoaredoosan.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI