Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 61

Dynapac lanseaza o noua gama de finisoare de asfalt pe pneuri

17.03.2011
Dynapac lanseaza o noua gama de finisoare de asfalt pe pneuri
Noile finisoare de asfalt pe pneuri Dynapac ofera o viteza crescuta de deplasare, cea mai buna tractiune si performante extraordinare de finisare. Rezultatul consta într-un nivel superior al productivitatii ceea ce pentru clienti înseamna obtinerea unei pozitii fruntase în demararea unei afaceri.

Noua gama include modelul F2500W, un finisor conventional controlat electric precum si modelele SD2500W si SD2500WS, doua finisoare controlate plc-electric create pentru a raspunde nevoilor contractorilor si companiilor de închirieri din toata lumea. Toate cele trei finisoare sunt alimentare de motoare diesel Cummins QSB 6,7.
Dynapac a lansat o serie de caracteristici noi pentru utilajele din seria F si seria SD pentru a asigura un confort deosebit pentru operator si pentru a maximiza randamentul utilajelor.

Printre noile caracteristici ale seriei SD de finisoare sunt incluse o platforma glisanta pentru operator, un sistem integrat de nivelare si un nou concept hidraulic care combina o manipulare precisa cu un sistem inteligent de tractiune.
Dynapac a depus eforturi considerabile pentru a crea cel mai modern concept de propulsie din industria finisoarelor. Tractiunea spate a finisoarelor din seria SD este echipata cu pompe variabile cu piston plonjor extrem de eficiente care asigura cuplu de torsiune si tractiuni înalte indiferent de santierul pe care se lucreaza. O alta inovatie este reprezentata de conceptul Add Traxxion pentru tractiunea fata. Spre deosebire de versiunile anterioare, tractiunea hidraulica fata se adapteaza la încarcatura curenta astfel încât finisorul sa aiba întotdeauna un nivel optim al tractiunii fie ca are buncarul plin fie ca este gol.
Întregul tren de rulare a fost modificat pentru seriile F si SD. Lungimea finisorului este acum de doar 6.100 mm. O raza de întoarcere interioara si exterioara impresionanta (2,4/6,1 m) face ca aceste finisoare sa fie usor de manevrat si îi permite accesul în zone de lucru mai restrânse ca spatiu. Noul design al sasiului este caracterizat de un ampatament  bine echilibrat, iar alaturi de noile pneuri de 445 mm latime sunt asigurate rezultate superioare de finisare.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI