Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Premiera mondiala: noul finisor Bomag BF 800

17.03.2011
Premiera mondiala: noul finisor Bomag BF 800
La editia din acest an a expozitiei Samoter, Bomag a prezentat în premiera mondiala noul finisor BF 800. Mentinând designul  modelelor BF 300 si BF 600, noul BF 800 cu o greutate operationala de 20 t completeaza portofoliul curent de produse de finisare al companiei.
Finisorul de mare productivitate BF 800 este disponibil în versiunea pe senile si în cea pe pneuri cu tractiune totala 6x6 ca dotare standard. În functie de dimensiunea riglei si modul de actionare, latimea maxima de finisare variaza între 9 si 10 m. Noile rigle S500 (2,5-5 m) si S600 (între 3 si 6 m) permit utilajului sa se adapteze pâna la aproape dublul latimii de baza. Accesoriile mecanice sunt disponibile pentru latimi mai mari de finisare; acestea pot fi atasate fara clame complicate folosind sisteme glisante de cuplare rapida economisindu-se bani si timp.

Buncarul de mare capacitate si silozul lat fac ca încarcarea sa se realizeze cu usurinta. Fluxul materialului din siloz catre rigla este lin si controlat cu precizie de o clapa frontala hidraulica, o banda de razuire proportionala, perforatoare proportionale.
Operarea acestor finisoare este foarte simpla, cele mai importante functii putând fi accesate de pe ambele parti datorita noilor posturi pentru operatori montate lateral.
O alta caracteristica noua este sistemul Bomag de detectare a erorilor care detecteaza si indica imediat lipsa de consistenta si defectele din fluxul de material, iar operatorul poate lua masurile necesare pe loc.
Postul operatorului poate fi ajustat în mai multe directii datorita sistemului Bomag Sideview. Întregul post al operatorului poate fi extins în lateral si poate plana deasupra pâna la 50 cm. Acest lucru înseamna ca operatorul beneficiaza în permanenta de o vizibilitate perfecta asupra silozului si asupra reperului si în acelasi timp este protejat de conditiile neprielnice de vreme.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI