Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expozitii internationale

Case la Smopyc 2011

21.04.2011
Ema Stancu
Case la Smopyc 2011
Standul Case de la expozitia internationala Smopyc 2011 desfasurata la Zaragoza între 5 si 9 aprilie le-a prezentat vizitatorilor numeroase echipamente noi si tehnologii de vârf. Tehnologia pentru motoare pentru îndeplinirea standardelor de poluare Tier 4 interim dezvoltata de partenerul FPT Industrial a fost în prim-planul standului alaturi de noile excavatoare pe senile, încarcatoare frontale, mini-încarcatoare frontale si deja binecunoscuta gama de buldoexcavatoare a constructorului american.

Multe dintre echipamentele noi si mai sofisticate de la standul Case au fost echipate cu motoare care sunt în conformitate cu standardul de emisii Tier 4 Interim. Prin utilizarea tehnologiilor de Reducere Catalitica Selectiva (SCR) si Reciculare a Gazelor Racite (CEGR) echipamentele Case obtin o reducere a particulelor în suspensie evacuate (PM) de pâna la 90 % si niveluri de oxizi de nitrogen (NOx) aproape de zero, asa cum prevad de altfel si normele Tier 4 Interim.
Aceste tehnologii au fost concepute pentru a-i putea asigura pe clienti ca vor continua sa beneficieze de productivitatea cu care sunt obisnuiti din partea echipamentelor Case si în acelasi timp se vor putea bucura de un consum mai redus de combustibil si de o putere mai mare.

Excavatoare Seria C 
Excavatoarele pe senile CX250C de 24,7 tone si CX370C de 36,7 tone sunt echipate cu motoare conforme cu standardele Tier 4 Interim cu injectie multipla turbo cu geometrie variabila, recirculare dubla a gazelor racite (CEGR) si filtru de particule diesel. Cotele de putere au ramas printre cele mai mari din industrie si totusi cele doua utilaje ofera clientilor o eficienta a consumului de combustibil cu 10 % mai mare. Excavatoarele din seria C sunt dotate cu cinci noi sisteme de economisire a energiei prin reducerea automata a rotatiilor atunci când bratul este lasat în jos si în timpul operatiunilor de rotire, prin trecerea în modul de lucru idle atunci când joystick-urile nu sunt folosite, reducerea fluxului la începutul operatiunilor de balansare, oprirea automata a motorului dupa un interval de timp prestabilit si ajustarea presiunii hidraulice în timpul operatiunilor de sapare.

Încarcatoarele din Seria F
Case a ridicat cortina pentru doua dintre cele mai noi modele de încarcatoare frontale, modelele 721F si 821 F în cadrul Smopyc 2011. Datorita unui sistem de control al puterii cu 4 moduri de lucru operatorii pot alege nivelul de putere adecvat fiecarei aplicatii în parte, reducând astfel consumul de combustibil si crescând productivitatea. Un sistem optional de transmisie automata cu blocare a cuplului de torsiune confera o accelerare mai rapida, viteze mai mari si per ansamblu o eficienta sporita.

Noua gama de mini-încarcatoare
Case a adaugat la oferta sa de echipamente compacte o noua gama de 9 mini-încarcatoare si trei încarcatoare compacte pe senile. Ambele game pot fi comandate cu brate radiale pentru aplicatii dificile de sapat sau cu brate cu ridicare verticala pentru operatiuni de manipulare a materialelor. 
Noile cabine sunt cu 25% mai spatioase decât la modelele anterioare sporind vizibilitatea, iar design-ul îmbunatatit al bratelor ofera mai mult confort si siguranta pentru operator. Sunt disponibile dispozitive de control mecanice si electro-hidraulice la care se adauga cele proportionale auxiliare de pe maneta principala.

Revenirea buldoexcavatoarelor Construction King
Echipate cu cele mai puternice motoare de pe piata noile buldoexcavatoare din seria T Construction King (TLB) folosesc cu 10 % mai putin combustibil decât modelele anterioare. Utilajele au o cupa frontala cu o capacitate cu 20 % mai mare si au un nou design pentru bratul de excavare din spate.
Cu un consum mai mic cu 10%, o crestere cu 20% a productivitatii încarcatorului si o înaltime de transport cu 30 de cm mai mica modelele Case TLB sunt adevaratii Regi ai Constructiilor.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI