Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Mobilift si Mitsubishi, putere la înaltime

12.04.2011
Gheorghe Apostol; Madalina Dragomir
Mobilift si Mitsubishi, putere la înaltime
Atunci când o afacere are nevoie de un echipament de ridicare, în regim de închiriere sau cumparare, pentru operatiuni uzuale sau  aplicatii speciale, Mobilift, în calitate de unic importator al stivuitoarelor Mitsubishi Forklift Trucks în România, are solutia.  
Mitsubishi a fost fondata în 1870 de catre Yataro Iwasaki, fiul unei familii de samurai care a jucat un rol important în transformarea Japoniei într-o societate industriala moderna. 
Acum mai bine de 125 de ani, trei nave cu abur au fost închiriate de catre fondatorul companiei si s-au pus bazele Tsukumo Shokai Shipping Co. În anii care au urmat compania s-a extins constant, iar în 1874 numele original a fost schimbat în Mitsubishi Steamship Co.
Modelul FD 25 a fost lansat în 1971 si face parte din prima generatie de stivuitoare a producatorului japonez. Astazi gama de produse cuprinde stivuitoare Diesel/GPL, electrice, echipamente pentru depozite. 

Grendia, performante exceptionale
Grendia este una dintre cele mai de success game ale producatorului japonez. Concepute pentru a ajuta operatorul sa obtina maximum de productivitate, Grendia stabileste standarde înalte pentru stivuitoarele diesel/GPL. Componentele durabile, întretinerea usoara si consumul redus de combustibil contribuie la obtinerea unor costuri de exploatare scazute.  

Denumirea Grenadia înseamna în traducere "diamant verde", verde de la grija acordata protectiei mediului înconjurator atunci când a fost proiectat acest utilaj si diamant, care este sinonim cu durabilitatea si calitatea. 
Rapide, puternice si stabile, stivuitoarele Grenadia îmbina cu success eficienta înalta cu nivelul redus de emisii si zgomot, rezultatul fiind un utilaj care poate furniza performante de top, indiferent de aplicatii sau conditiile de lucru. 
Designul util reflecta ideea ca acest utilaj a fost construit pentru a lucra productive, fara oprire, indiferent de conditii.
Constructia robusta a fost conceputa si testata riguros pentru a asigura stabilitate, rigiditate si protectie. 
Catargul heavy duty ofera vizibilitate deplina pentru manipularea sarinilor grele în medii de lucru dificile în deplina siguranta. 
Motoarele diesel/GPL sunt extreme de puternice si îndeplinesc toate normele de poluare în vigoare. 

De asemenea tehnologia diesel avansata scade consumul si asigura o ardere completa si curata a combustibilului, contribuind în acest fel si la reducerea nivelului de zgomot. 
Tehnologia GPL include un sistem de management al motorului pentru control precis al performantelor, realizând economie de combustibil  si minimum de emisii. 
PBP - putere, flexibilitate si control
Gama de transpaleti PBP include patru modele PBP13M, PBP16M, PBP20M si PBP20MR, cu capacitati cuprinse între 1,3 si 2 tone. 
Aceste echipamente beneficiaza de un grad înalt de stabilitate care îi permite operatorului sa-si desfasoare activitatea chiar si pe suprafete de lucru neregulate, depozite si docuri. 
Pentru modelul PBP13M specificatiile standard includ doua baterii fara gel AGM si un încarcator încorporat. 
Aceste echipamente versatile vor facilita transportul încarcaturilor pe distante lungi. 
Modelul PBP16M este un echipament compact, ideal pentru a fi utilizat în spatii restrânse precum depozite de dimensiuni reduse. Ca si modelul PBP13M este suficient de mic pentru a putea fi transportat cu un camion la locul încarcaturii. 
PBP20M a fost conceput pentru o utilizare mai intensa si are o capacitate de ridicare mai mare. 

S.C. MOBILIFT S.R.L.este membra a PEINEMANN GROUP Olanda, având o flota de închiriere importanta cu utilaje de ridicat, atât pentru exterior cât si pentru interior, concepute pentru a lucra în cele mai ostile conditii si sa satisfaca cerintele utilizatorilor. Locatia de lânga Pitesti permite acoperirea întregii zone de sud a tarii zona de sud a tarii.  Peinemann Group este cunoscuta pe plan international în domeniul transportului, a încarcarii/descarcarii marfurilor, începând cu euro-paleti si terminând cu containere portuare, cât si în domeniul echipamentelor logistice pentru orice tip de depozit. Grupul de firme Peinemann a deschis acum mai bine de o jumatate de secol primul birou în Hoogvliet, Olanda, iar în prezent are birouri în Benelux, Spania, Portugalia, Cuba, Africa de Vest, România. Prin subsidiarele sale, Peienemann are o flota de peste 7.000 de utilaje, peste 500 de angajati permanenti si are capacitatea de a propune solutii personalizate fiecarui client în parte.

Modele: FD15N, FD18N, FD20CN, FD20N, FD25N, FD30N, FD35N
* Capacitate de încarcare (kg) între 1.500 si 3.500
* Sursa de putere Diesel
* Greutate operationala (kg) între 2.590 si 4.800
* Înaltime de ridicare (mm) între 3.270 si 3.300
* Viteza de deplasare (cu/fara încarcatura) (km/h) 19/19,5
* Viteza de ridicare (cu/fara încarcatura) (m/s) între 0,43/0,46 si 0,64/0,67 
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI