Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Samoter 2011

Noua gama de betoniere CBV de la Fiori

12.04.2011
Gheorghe Apostol
Noua gama de betoniere CBV de la Fiori
Īn cāteva cuvinte, cea de-a 28-a editie a Samoter ar putea fi descrisa drept "inovatia la ea acasa", cu atāt mai mult cu cāt producatorii italieni au impresionat prin echipamentele expuse.

Īnca de la īnfiintarea sa, din 1942 Fiori Group este unul dintre reprezentantii de seama ai tehnicii italiene, fiind astazi prezent pe pietele din īntreaga lume.
La Samoter 2011 īn centrul atentiei standului Fiori s-a aflat noua gama de betoniere cu sistem automat de īncarcare CBV. 
Prezent la stand, domnul Iulian Moisa, Managing Director Interprima SRL, importator autorizat al utilajelor Fiori īn Romānia ne-a explicat principiile de functionare ale acestui utilaj cu adevarat revolutionar.

"Aceasta este o betoniera cu sistem automat de īncarcare astfel īncāt la final ea va produce beton exact ca o statie, de unde si noua sigla Certificate Concrete.  Este echipata cu sisteme electronice care controleaza reteta de beton. De asemenea  prezinta o certificare ca si statiile de beton bazata pe calitatea, rezistenta si amestecul materialului. Cu acest utilaj pot face fata oricarei aplicatii de pe santier, nu numai celor usoare. Aceasta poate fi folosita pentru constructia de autostrazi, tuneluri, mine. Sunt utile īn orice aplicatie care necesita un inginer de productie."
Gama CBV 
Certificarea si reproducerea precisa a proceselor fac din sistemul CBV mai mult decāt un simplu mixer de beton cu capacitati de cāntarire. Acesta este primul si singurul mixer de beton montat pe camion cu dozare proprie si auto-īncarcare care este īn conformitate cu standardele pentru statiile de beton cu retete proprii.
Acest sistem este primul din lume care a obtinut, a asigurat si a mentinut un certificat pentru consistenta materialelor, durabilitatea betonului, acuratetea masuratorilor care poate fi atestat pentru orice organizatie, cumparator, manager de santier sau de proiect.

Acest utilaj ofera posibilitatea de a elimina materialul īn exces doar dupa ce acesta a trecut printr-un proces de cāntarire, dupa care este descarcat īn tambur. Este de asemenea reglat si numarul miscarilor atunci cānd se realizeaza amestecul, astfel asigurāndu-se repetabilitatea exacta a procesului.
CBV include si un nou sistem pentru masurarea, controlul automat si evaluarea finala a calitatii care consta īntr-un indicator de consistenta a betonului. Gradul de umiditate poate fi introdus printr-un calcul automat al raportului dintre apa si ciment (w/c). Acest echipament ofera posibilitatea de a crea si de a urmari retete variate avānd la baza 32 de componente diferite care pot fi programate, calibrate si īnregistrate cu greutatea componentelor introduse. Fiori Concrete Center ofera clientilor instructiuni referitoare la modul de utilizare, iar echipa de tehnicieni le ofera sprijin pentru instalarea si utilizarea sistemului. Īn Romānia, noile betoniere din gama CBV vor putea fi vazute si testate la standul Interprima din cadrul expozitiei Construct ExpoUtilaje, care va avea loc īntre 14-17 aprilie īn complexul expozitional Romexpo.


Model  DB260 CBV  DB460CBV 
Motor  Perkins 101CP  Perkins 118 
Transmisie  hidrostatica  hidrostatica 
Raza de īntoarcere  Min 1.830 mm 
Max 3.950 mm
Min 2.000 mm
Max 4.300 mm
Dimensiuni  A= 2.250 mm
B= 2.800 mm
C= 5.040 mm 
A= 2.430 
B= 2.980
C=5.590
Viteze  I= 4,6 km/h
II= 10.6 km/h
III= 13.1 km/h
IV= 30 km/h 
I= 5 km/h 
II= 11 km/h
III= 14 km/h
IV= 30 km/h
Greutate  5.500 kg  7.300 kg 
Capacitate de īncarcare  550 litri  610 litri 
Capacitate tambur  2.500 litri  4.000 litri 

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI