Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Deutz

Solutiile individuale conteaza

12.04.2011
Solutiile individuale conteaza
Obiectivul Deutz în calitate de specialist este sa furnizeze clientilor motoare care sa ofere nivelul putere necesar si sa fie în conformitate cu diferitele norme si standarde de mediu privind emisiile de gaze la nivel mondial. La acestea se adauga cerintele normale economice ale utilizatorului ca motoarele sa fie eficiente si economice.
Deutz dezvolta astfel solutii orientate catre satisfacerea necesitatilor individuale ale clientilor. Sistemul modular DVERT® dezvoltat de Deutz permite implementarea diferitelor tehnici de reducere a emisiilor, adaptate special pentru a satisface anumite cerinte, fiind capabil în acelasi timp sa mentina caracteristicile superioare garantate de numele Deutz: economie, durabilitate si fiabilitate. 

Diesel Oxidation Catalytic Converter combinat cu Filtrul de particule Diesel  (DPF) reprezinta unul dintre modulele DVERT® pe care specialistii Deutz îl folosesc. Aceasta reprezinta tehnologia standard implementata pentru motoarele din seria TCD 4.1/ 6.1 conforma cu standardele de emisii EU Stage III B si US EPA Tier 4 Interim.
Modelele TCD 4.1 si TCD 6.1 au fost doua dintre motoarele prezentate de producatorul german la standul sau de la editia din acest an a Samoter. Aceste motoare sunt racite cu apa, cu patru si sase cilindri în linie, echipate cu propulsie turbo cu intercooler (aer/aer), recirculare externa a gazelor si filtru de particule diesel, într-un cuvânt motoare moderne. Sistemul de injectie la presiune înalta original Deutz Common Rail  (DCR®) ofera acestor motoare o ardere foarte buna a amestecului comburant, deci un cuplu mare la iesirea arborelui motor si un consum redus de combustibil. Motoarele sunt conforme cu cerintele celor mai noi standarde de emisii EU Stage IIIB si US EPA Tier 4 Interim.

Beneficiile utilizatorului
* Economii substantiale având la baza o instalare simpla si eficienta din punct de vedere al costurilor, fiabilitate exceptionala, intervale lungi de service si consum redus de combustibil si ulei.
* Nivelul redus al zgomotului produs de motor în functionare elimina necesitatea montarii unei izolatii fonice costisitoare.
* Design-ul specific si posibilitatea de a fi montat în functie de necesitati, gratie modularitatii partii fata si spate a motorului, ofera maxima flexibilitate.
* Având la baza platforma Dvert®, motoarele din seria TCD 4.1/6.1 sunt pregatite pentru standardele viitoare de emisii EU Stage IV si US EPA Tier 4
* Optiunea cu axe echilibrate dinamic disponibila pentru motorul cu patru cilindri determina o functionare lina si garanteaza un confort exceptional în timpul condusului.
* Un sistem modular de tratare ulterioara a gazelor adaptat necesitatilor impuse de echipamentele pentru constructii respectând în acelasi timp principiile unei  instalari compacte si în conditiile unor costuri competitive.
* Reteaua extinsa de distribuitori si dealeri Deutz confera un sprijin tehnic profesionist.

Reprezentantul oficial al motoarelor Deutz în România este compania International Motoare Leader cu sediul în Galati.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI