Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare de marca

Calitatea Chicago Pneumatic

12.05.2011
Dan Pavel; Gheorghe Apostol
Calitatea Chicago Pneumatic
Istoria Chicago  Pneumatic  începe în anul 1901, atunci când lanseaza pe piata primul ciocan pneumatic  cu o singura supapa. Succesul înregistrat pe  piata nord-americana a încurajat compania sa continue seria de inventii cu utilitate practica imediata. Astfel, dupa numai trei ani Chicago Pneumatic lanseaza pe piata prima unealta cu actionare electrica. Din acest moment, piata echipamentelor electrice se va dezvolta în mod accelerat, devenind o parte distincta a afacerilor de profil.
Astfel, cu ajutorul inventiilor de la Chicago  Pneumatic, a uneltelor speciale, precum pistolul de însurubat, lansat pe piata în anul 1912, compania a ajutat la scrierea unor pagini din istoria constructiilor Statelor Unite. Uneltele sale au avut un rol esential la constructia unor cladiri precum Empire State Building, Golden Gate Bridge din orasul San Francisco, metroul orasului Chicago sau la constructia primei autostrazi trans-America.
În România, unicul importator al produselor marcii Chicago  Pneumatic (gama de scule si utilaje pentru constructii) este societatea comerciala B.T. Best Tools Company. O alianta reusita pentru piata locala, deoarece Best Tools este o societate cu o experienta îndelungata atât în domeniul vânzarii cât si al asigurarii activitatii de service. Cu o practica recunoscuta în domeniul echipamentelor de curatenie si al utilajelor pentru constructii pe piata interna, Best Tools Company este certificata ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005 pentru activitatile de comercializare si asigurare a service-lui pentru toata gama de utilaje si echipamente importate.

Datorita gamei mari de echipamente si utilaje distribuite în România, Best Tools a dezvoltat propriul serviciu de consiliere, dedicat clientilor, care primesc astfel cele mai avizate sfaturi atunci când este necesara alegerea unui echipament sau utilaj.  Dintre marcile distribuite în România ca unic importator, putem enumera: 
* Chicago Pneumatic (TREMIX) , Suedia - echipamente pneumatice, pentru compactarea solului si betonului
* Contec, Germania -  utilaje pentru pregatirea suprafetelor
* Probst, Germania - masini de montat pavele si borduri, echipamente pentru transport si manipulare
* Ravo, Olanda - utilaje de maturat stradal - clasa medie compacta
* Elsea Spa/ Gisowatt/ Delfin, Italia - aspiratoare profesionale si industriale.
Best Tools este si distribuitor al altor marci de prestigiu precum Pramac - grupuri electrogene portabile si stationare, motopompe, turnuri de lumina, sisteme de manipulat marfa în depozit, panouri fotovoltaice sau RCM Spa - maturatori si spalatoare de pardoseli, aspiratoare stradale si utilaje combinate.

Echipamentele marca Chicago Pneumatic se bucura de o imagine foarte buna pe piata mondiala, fiind lideri de piata din punctul de vedere al calitatii, afirma domnul Stefan Blaer, directorul general al societatii Best Tools: "faptul ca au cumparat fabrica Krupp din Germania în anul 2002, si de atunci toate picoanele hidraulice pentru Europa se fac numai în acest loc a adus un plus de încredere în rezistenta în timp a acestor echipamente utilizate în conditii extreme. Faptul ca primul picon hidraulic, asa cum este cunoscut în prezent din punctul de vedere al principiului de functionare, a fost patentat de catre Chicago Pneumatic în anul 1939 reprezinta înca un avantaj în fata clientilor. De fapt, în continuare producatorul american îsi pastreaza suprematia tehnologica si în prezent pe acest segment de piata extrem de disputat, picoanele hidraulice vândute de catre Chicago Pneumatic fiind extrem de rezistente, din acest motiv bucurându-se de o garantie extinsa. Acest lucru a fost posibil si prin inovatiile de ultima ora înglobate în noua serie de picoane hidraulice, care au revolutionat practic acest sector".
În România, societatea Best Tools ofera o gama larga de echipamente de la Chicago Pneumatic, precum echipamente pentru beton, echipamente de compactare, motocompresoare, echipamente pneumatice sau ciocane demolatoare.

Chicago Pneumatic pe scurt
Din anul 1894 numele Chicago Pneumatic  a fost similar cu utilajele de înalta performanta si echipamentele rezistente, toate concepute pentru o gama larga de aplicatii.
Astazi, Chicago Pneumatic are o prezenta globala, cu centre de client locale ce acopera toate continentele. Uneltele pneumatice si compresoarele de aer sunt dezvoltate de catre cercetatorii firmei astfel încât sa fie perfect adaptate la toate cerintele pietei, fie ca ne referim la echipamentele industriale sau la cele ale pietei constructiilor. Periodic, sunt lansate produse noi, ce înglobeaza tehnologii proprii si patente, cu scopul de a asigura randamente cât mai mari, dar si o durata de utilizare lunga.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI